Wednesday, 3 August 2011

Setelah Lama Menyepi

Fuhhhh...lamanya x update tentangbOolan dOt blOgspOt dOt cOm.....


Mmg leceh la pindah randah nih...tambah2 bulan pOsa nih....haishhhh....sabaQ je la cikmOon Oiii.....


Ruang pejabat dan susunatur di pejabat baru ni mmg jauh panggang dari api kalo nak dibandingkan dengan pejabat lama dolOo.....mmg sgt2 berbeza....tapi....masih terkenang2 tempat lama...yelah....kat sana trn bawah je ada semua....kat Putrajaya ni trn bawah pe yang ada? tak pe lah...lama-lama nanti ok la 2 kan...jangan negatifkan sesuatu yang belum tentu negatifnya.....


Ok....Felda Logistics dilantik sebagai mOvers perpindahan ke Putrajaya....ni la keadaan tempat kerja mOon sebelum pindah.....













Budak mOvers ni baru 18 tahun,..anak ikan mak nih....habes kena buli dengan mOon nih....hehehehe...rupanya nih ari 1st dia keje ni....mOon ckp kat budak nih "sari dua lagi kOmpOm ko benti kan"....tapi betOi wOoO...ari ke3 mOon dah tak nampak anak ikan nih.....sedey mak nOksss...! yelah...penatnya Allah je yang taw...kesian pn ada mOon tengOk...diOrg keje straight...tak dak syif....tu masalah management depa la kan....


Posing dolOo....hehehehe...
Sham, mOon, tucin tiut, EqA, kak Gee dan Juli


Kaktus ni mOon jumpa dalam tOng sampah...kesian lak mOon tengOk dia dOk dalam tOng sampah...gemOk dan sihat...so...bawak balik la...cian dia!


Ni lak pemandangan dari dalam bilik kurungan mOon sekarang nih.....





Lambat betOi mOvers ni buat keje.....sampai sekarang nih bilik kurungan mOon x semenggah rupa......apa buley buat....sabaQ je la...nak buat sendiri tak terdaya saya!


SemOga tempat baru buley bagi mOod baru, life baru, suasana baru dan segala-galanya baru la........


Ok....kamu-kamu sayang semua...mOon akan datang melawat bLog kamu bila keadaan dah ok ye.....mOon mintak maaf banyak2 x dapat nak bersuka ria di blOg kamu buat masa nih.....



9 comments:

ApiH said...

tinggi opis cik moon...

Prince Halilintar said...

bestnye moon dpt opis baru..smgt keje pun melonjak tinggi la nnt harap2..hehe..view luar die pun cantek2 tu =)

Bidadari Syurga said...

ofis baru. mood baru... dinding baru... perghhhh putrajaya ke? amin....

Lulu Caldina said...

kena kerja lebih rajin ni ;)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

tingginyer opis!!! (skyview)

Kapten Atok said...

pejabat baru, semua baru! syukur

siti kektus said...

wohaa~

patotlah menyepi kemain. ;)



semoga semangat bekerja lagi kuat tau. :p

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghhh.. cam best jerk ofie ko kembang... xde keje kosong ke.. ulor2 la siket kt skandal ko ne... hehehe..

Green Apple said...

dah jadi org Putrajaya... walau dah pindah tmpt baru, tempt lama pasti terkenang2...