Wednesday, 11 May 2011

Dua Cerita

Hari ni mOon nak bebel pasal dua drama yang buat mOon berbelah bahagi...Biasanya sampai umah dalam pukul6...pastu start 6.30 - 08.00 mOon tengOk tv...buruk perangai kan? maghrib2 melangut depan tv...

Astro Channel 104 tayang SinetrOn Cinta MelOdy start pukul06.30-07.30 petang ...Kat tv3 pulak tayang drama Nora Elena pukul 07.00-08.00 malam...

Sudahnya mOon layan Nora Elena....kalo mata tak mengantOk mOon tengOk la ulangan Cinta MelOdy tuh kul11 malam kOt...kalo mengantOk mOon tunggu ulangan ari Sabtu nanti....utamakan prOduk Malaysia kOnOn...





Ok...start hari Isnin 09 Mei 2011 tv3 start tayang drama Nora Elena...mOon tertarik nak tengOk cerita ni sebab ada Siti Saleha...minat Siti Saleha ni sebab abg dia Sam Bunkface....heheheheheheh...Antara sebab lain mOon nak tengOk cerita ni adalah herOnya Zul Ariffin dan AarOn Aziz...pantang betOi tengOk laki ensem cik mOon ni...hehehehe....

Layan sendiri sinOpsis kat SINI.... takde maknanya nak stOry lOng2 distance kat sini...
bwuekkk...

AarOn Aziz + Siti Saleha + Zul Ariffin


Cantiknya Siti Saleha ni...berlakOn pn ok...suka la...





SinetrOn Cinta MelOdy ni ganti sinetrOn KejOra dan Bintang yang mengOng jalan ceritanya....cerita ni dah 3 episOd kalo tak silap mOon la....setakat ni , ni la cerita sinetrOn yang x nampak budus, mengOng...pelakOn dia pOng cantik....


Chelsea Olivia ( baru 18 tahun )

Seperti biasa, layan sendiri sinOpsis sinetrOn ni kat SINI...

harap2 jalan cerita sinetrOn ni x sebOdoh sinetrOn2 lain...Mula tayang 05 Mei 2011. Berapa episOd cheQ tak taw la pulOk...








16 comments:

tqahmisdar said...

suka tengok Nora Elena jugak! =)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

amboi cik moon nak tengok yg ensem je ekk... kekekeke
TERKINI : HANTU HOSPITAL
TERKINI : LAGI ISU BLOGGER MAKI HAMUN DALAM BLOG

mOon jOhari said...

tqahmisdar ~~~ terima kasih sudi bertandang tentangboolan ni... ^__^ bestkan cerita ni...suka!


Lekit ~~~ harus la....baru best nak menjiwai watak2 ni...eh...mcm mOon lak herOinnya...hehehehe

Prince Halilintar said...

prince pon kdg2 pas blik keje..tgk tv cite nora elene ni..baru lagi cite ni..layan je la..

cik toora said...

semalam first time, tgk cite Nora Elena.. cm best je..coz de Aaron Aziz encem le..da berapa episod ye kak moon?

Syuxer said...

x berapa layan sinetron huhu..citer melayu seram je saya layan heheh..

ArulchelseA said...

mula2 je tk bengong sntron tu..nnt dah wat sakit ati mcm kejora..hhehe..
cuak jadinya..

Azroy Kassim said...

Baa~ CAK!!

Kumis ajeng nmpk seksi! I loike~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dah lama xnengok tv.. nengok tv pon nengok bola n berita je la :)

cantik nye saleha ni,... chubby girl :)

Cik TeN10 said...

huaa cian kite tau xdpt nk tgk.. huhu mOon tlg tgkkn bg pihak kite lah ea..

mOon jOhari said...

cik toora ~~~ baru 2 episOd...aini episOd ke3...aku lagi suka pakwe Abby Abadi...huahuahua...

Syuxer ~~~ jiwa xadk bunga langsung...huh!

ArulchelseA ~~~ kalo mengOng mOon x tengOk dah (tipu!) hehehehe

Azroy Kassim ~~~ Ajeng yang ganteng!

Taufiq ~~~ aku langsung x tengok berita...sbb 2 aku ni kOlot...hehehe...Saliha cnatik mcm aku kan?

Cik TeN10 ~~~ ala cian2nya...tapi kat sana mesti lagi byk cite best2...pas2 fhm bahasa sana lak 2...mesti best! adOiiii...

cik toora said...

ala pakwe Abby Abadi tu badan die sasa.. suke tgk la tu..

mOon jOhari said...

cik toora ~~~ Kalo dia ajak aku kawen aku sggp lupakan shahir...hehehehe

Myra Jay said...

Nak layan jugakler citer Nora elena nie, mklumla MC dapat sebulan :)

Miss Tira said...

Sinetron tu yang lemah sikit. Selalunya ada je jalan ceritanya yang buat kita kata "What the what!". Sebab terlalu complicated.

mOon jOhari said...

Myra Jay ~ waaa...mesti bOsannya dOk umah...so terpaksa la layan citer ni...

Miss Tira ~~~ setakat ni belum lemah lagi...ngOk sket2 tu ada la...hehehe