Tuesday, 10 May 2011

Topimagine dot blogspot DAN malware!

Haaaaaa?????????


Ingat x sebelum ni mOon ada citer sal blog dikenalpasti oleh Miss Tira kena serangan MALWARE dalam entri lepas....mOon x pernah lagi tengOk natang malware ni kua cmana...tapi...petang ni mOon jumpa akhirnya di blOg Taufiq...blOg ni merupakan salah 1 blOg yg mOon akan jengOk setiap hari...mOon x taw nak jelaskan sal natang malware ni sebab mOon x kretip IT...




Kepada TaufiQ...lu kena beb!!!!!! Ok...rilek2...jangan gelabah...wa taw lu mesti bley handle... 

23 comments:

rara pinkmafia said...

aah.td rara nk komen manyak entry dye.but kua cm ni.takut la.

mOon jOhari said...

rara pinkmafia ~~~ 2 la...sama la kita...adOiiii...harap2 taufiQ cepat2 la amek tindakan sewajarnya....

Miss Tira said...

Tira kena pagi tadi kot. Then Tira dah suruh Bro Ery settlekan. Sekali troubleshot terus okey ^^

HonEyBuNNy said...

ila pernah kena dulu...

blogger sent msg kt fb bgtau blog xleh buka...so ila remove blog yg ada virus tu...isau la kalau kena kan..adehhh...

storyfromme said...

camne nak settlekan problem ni kalau blog kita kena eh?

Cik Bidadari said...

adik... gambar di artikel kuasa ilahi tu ke? adik nak amik aja... memang cantik gila... aduh... akak terkedu tgk gambar tu...

Prince Halilintar said...

owh..ade jgk prince masuk blog kawan2 jadi camni tapi prince refresh byk kali ok la blh masuk..

cik sakdi said...

oo kalau blog kte ade malware tu nak wat mcm mane ek?

Ardini Humaira said...

dni semak juga semalam.. hehe risau ada malware

mOon jOhari said...

Miss Tira ~~~ untung tira ada broEry :)

HonEyBuNNy ~~~ virus ni mmg merisaukan dan buat moOd dOwn

Cik Bidadari ~~~ ye gambaQ 2 la...lawa...suka....bnyk ek gmbaQ boolan kat entri akak...

Prince ~~~ dah refresh byk kali...bley masuk tapi sat lagi dia buat lagi...

Ardini ~~~ virus yg jaat ..mmg akn buat kita risau...

mOon jOhari said...

storyfromme & cik sakdi
~~~ mOon pOng x kretip IT...ehehehe...tapi bley refer kat sini

v
v
v
v

http://ceritatira.blogspot.com/2011/04/hati-hati-dengan-serangan-malware-pada.html


http://www.ardinihumaira.com/2011/05/scan-blog-anda-sekarang.html

AizA said...

nasib baik aiza x pernah kena macam tu... tapai mama ayah pernah kena.. heheheh mengaruk tu...

mOon jOhari said...

AizA ~~~ bgs la...jaat tau virus ni...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah terharunye.. xsangka lak ko wat entry ni pasal aku kan... nak nagis gak la cam ni...

aku wat entry pasal ko sebagai penghargaan.. jangan terharu sangat tau :)
http://topimagine.blogspot.com/2011/05/sayang-moon-johari-ketat-ketat.html

mOon jOhari said...

Taufiq...ala...tacing gila la...waaaa....terima kasih ye...sayang ko ketat2 jugak la...

ieka.H said...

haaa...akak,camne blog kte tu blh kne vrus ek?akak taw x?huhu

puanbee said...

waa sayang moon puanbee dtg follow dr blog top tu .....nice blog bebeh!

shahjiehan said...

jom baca dan komen Roman Abramovich kini bersama "Luna" | ! !shahjiehan [dot] com ! !



salam ziarah..... awek cun kan... hhehehe..taufiq gtau~

blog-tips-kurus said...

gara2 entry topi I, dtg cari moon ni.. :)

mOon jOhari said...

ieka.H ~ menurut sumber ia dtg dari widget or backgrOund...tp blOg tOp ni mana ada widget sgt...tataw la...waaaaa....

terima kasih sudi mai bertandang... ^___^

mOon jOhari said...

puanbee ~~~ terima kasih byk2 sudi dtg dan fOllow...siap puji lagi....bangga sat...hehehehe...sat lagi mOon mai blOg puan bee naaa...jgn lupa hidang cekOdOk + ayaQ kOpi...

^__^

mOon jOhari said...

shahjiehan ~~~ mOon ada sOrg kwn nama dia Shah Jahan...pmpuan....hmmm...sat lg mOon mai blOg shah ye...terima kasih sudi mai...

mmg benar apa yg dperkatakan oleh taufiQ itu...hahahahahahahahahahahahahahahahaahaha

mOon jOhari said...

blog-tips-kurus ~~~ mOon dh lama fOllow blOg u...dan penah buat x malu kOmen kat blOg u...hehehehe....