Tuesday, 24 May 2011

JOM JOIN BLOGLIST LOVE+FAMILY+FRIENDS

Nampak header ni??? nampak??? kalo ase kiut sila klik....

mOon telah di tag oleh Cik Teddy sekali lagi utk jOin segmen nih....
so...mOon jOin je la...

ni la tuan empunya belOg yang buat segmen ni...


Nama glamer dia sama macam kawan baek mOon si tucin tiut...hai cik NiNi... 

mOon x taw nak kOmen pape sal belOg sesukehatikuu sebab baru je mempOlOw kamu sejenak tadi..hikhikhik...dan mOon harap kita bley terus saling  kenal mngenali di alam maya ni...hehehehe...simple je belOg ni...


Mangsa Tag :











6 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

moon, join nie skali..hehe..ca tag moon.. :)

http://cikduyung.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-shiema-sufian.html

Miss Tira said...

Huhuhu, muka macam Arab seh~ ^^

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cun nye farina tu..... kirem salam kat beliau leh :)minta no faks die sekali :)

Cik Bidadari said...

heeeeeeeeeeeeeeee...

mOon jOhari said...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥

sat lagi mOon mai tengOk naaa... tq x lupa mOon... :)

mOon jOhari said...

Miss Tira ~~~ anak mami kOt mOon ase...sebab kawan mOon ada muka seiras mcm nini ni...

Taufiq ~~~ ko nak curang dengan aku ek??? aku cubit kuat nanti... :p

Cik Bidadari ~~~ sukanya...mcm dh lama x jenguk cik bidadari...sOrry...sat lagi mOon mai naa....