Tuesday, 17 May 2011

2nd GA : potretkan AKU

Hai kawan2...selamat bercuti....arini mOon nak jOin cOntest lagi...kali ni mOon nak jOin cOntest anjuran AzmiE...beliau peminat Siti Nurhaliza...kira mcm minat mOon la jugak sebab mOon pOng SITI jugak...hehehehe....cOntest ni best taw...ni buat mOon sayang AzmiE ni sebab buat yang cOntest best mcm ni (ayat bOdek!) 

Kalo kOrang ase jeles / ada bran dan nak bersaing dengan mOon silalah klik kat banner di bawah ye....





Syarat pertama 

~~~ tengah buat entri sal cOntest ni...SETTLE



Syarat Kedua 

~~~  mOon jOin cOntest ni sebab cOntest ni best la...hehehe..kenapa mOon cakap best...? sebab pemenang akan dapat hadiah lukisan potret diri sendri..sepanjang hidup mOon , mOon xpernah lagi pOtretkan wajah cun mOon ni dan teringin rasanya nak pOtretkan ...so...berharap jadi pemenang dan dapat pOtretkan muka mOon....secara tak langsung impian jadi kenyataan la...Ayat tunggang langgang dah ni...Azmie faham kOt..hehehehe...
ni gambaQ yang mOon teringin nak pOtretkan...malu benOrnya nak tepek....





jenuh Control cun ni...kalo x cOntrOl cun ni habis la kalah keCUNan kak Rozita Che Wang taw!

Eh eh...TERletak dua lak...hehehe...SENGAL!!!
bukan pe...kalo menang Azmie pilih la salah satu yang dear rasa senang nak lukis....susah jadi cun ni...hehehehe...silalah muntah ijO...

--- SETTLE ---



Syarat Ketiga

~~~ mangsa tag mOon ialah 


   Cik Teddy


--- SETTLE ---


Syarat keempat

~~~ moOn buat blOg ni bulan lepas...dari bulan lepas lagi kita dah fOllOw mengfOllOw ni kan???


TARIKH TUTUP: 15-06-2011 (Rabu) 
jam 11.00 malam


jOm la jOin sebab hadiah2 dia menarik...x caya??? jOm tengOk ni...

HADIAH2:

  • 1 pemenang (Azmie yg pilih) = lukisan pOtret + topup RM10
  • 1 pemenang (undian) = lukisan pOtret + topup RM10
  • 1 pemenang (undian) = lukisan pOtret + topup RM5
  • 2 pemenang (undian) = lukisan potret setiap seorang
  • 2 pemenang (undian) = topup RM10 setiap seorang
  • 4 pemenang (undian) = topup RM5 setiap seorang


12 comments:

Cik Teddy said...

thanks mo0n sbb tag cik..lmbt lg kan?hihi
nanti2 la cik join ek?lgpun cik tgh ade exam la..
anyway,cantik la mo0n ni sbnrnya..baru knal

mOon jOhari said...

Cik Teddy ~~~ orait mydear...gudluck utk exam ye...study memOlek...malu nak tepek muka...tapi dh gatai nak jOin cOntest...hehehehehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

adohai .. aku dh la ensem.. kalau aku menang kang, x ke susah pihak penganjur ni nak lukis gambar aku anti :)

mOon jOhari said...

Taufiq ~~~ sebab ko ensem la aku tag ko...aku pOng kan cun...so...baru la pengajur ase tercabar sket dengan wajah kita yg mabeles ni! hehehehhee

Miss Tira said...

1st time tengok wajah Moon yang sebenar :)

mOon jOhari said...

Miss Tira ~~~ malu sgt2 sebenarnya...tapi tingin sgt nak pOtret...hehehe...so...incik Azmie...bg chance mOon menang yea... :)

rara pinkmafia said...

owh ni lah cik moon ni.comelllssss nya ><

mOon jOhari said...

rar ~~~ tQvm...hahahahahaahahaha...memang cOmelssss...mcm dOremOn...waaaaa,,,,,

Cik Meifaa' said...

Suka giveaway atau contest?
Atau berminat mengiklankannya secara percuma??
dapatkan info terkini berkenaannya disini..


http://gift4blogger.blogspot.com/

EB said...

I fall in love with the mOon.. hehehe...

mOon jOhari said...

Cik Meifaa' ~~~ suka giveaway dan cOntest... <3

EB ~~~ me tOo...teringin nak EB jadi photographer lak....hehehe

Azmie said...

thanks join kontes neh...
gud luck k... =)