Monday, 23 May 2011

Lanjutan Kisah "siapa yang lebih sEngaL ???"

Ok...kita tinggalkan sekejap kesedihan  tadi....




hangpa sume ingat tak entri siapa yang lebih sEngaL ??? "  baru-baru nih???

Ramai menjawab kedua-duanya sama2 sengal...dan...ada jugak yang menjawab mOon lebey sengal...hehehehehe....



Ekceli tu adalah kisah benar yang di olah sket Oleh palOtak seWeL mOon...betOi...x tipu...! 




Watak Si Tecik tuh adalah Ofcmate mOon....jOm la jengUk blOg beliau...blOg tuh baru buat sebab blOg lama ada prOblem..kalo nak sewel fOllOw la beliau...beliau eksiden baru2 nih...dapat la kuih cOq keria seketOi kat lutut....cian hang Tecik...susut nilai sket!




dan...watak Cik Munah tuh adalah....jEng jEng jEng....!!!!!!! tuh ialah Cik Siti Munirah Johari a.k.a mOon jOhari...hikhikhik...




Kami ni pemalu yang tak berapa nak malu sebenaQnya....kami gila glamer Ok....hikhik... berkawan sejak tahun 2009...terpaksa je kawan dengan Tecik nih sebab 1 bahagian...wahahahahaha...dah mcm2 susah senang suka duka kami share sama2....paling lama hubungan kami berantakkan ialah sebulan...pas2 ok balik...pas2 gadO2 manja je....bertuah dapat kawan macam nih...selalu lanje mOon makan...dan..beliau nih selalu tak pandai nak cOver gelak bila mOon bercelOteh....



muka nih nampak je skema + baek+ pemalu...sila jangan terpedaya! 
bersama unta peliharaan memasing....unta mOon maseh stndard...tak dak duit nak mekap beliau!!! kepada Tecik.... Kepala hang bertukaQ dan besaQ!!! hahahahaa


25 comments:

Syuxer said...

owh siti munirah binti johari ye..:)..nice name

sekarang si tecik tuh dah okey ke sekarang?:)..kim salam kat dia..hati2 nek motor ke dia eksiden camner hehe

mOon jOhari said...

Syuxer ~~~ terima kasih...masa kecik2 dulu x suka nama ni...dah tua2 nih sgt suka lak nama sndri...

Sui tecik jalan thencOt2 lagi....nanti mOon sampaikan salam kat dia...mOon dah pernah katOh mOtoR tahun pas...

Syuxer said...

pernah jatuh motor??perghh..camner boleh jatuh ni?terlanggar side mirror?terjatuh lubang?atau ada orang langgar munirah

mOon jOhari said...

terbabas sndri...ujan+jalan licin...nun depan ampang park...buat malu je...

si tecik nih dah 3-4 kali dah jatuh motor....lagi hebak....

Syuxer said...

hahahah..bahaya tuh...hati2 naik motor tuh..emm hujan2 tuh berhenti sekejap..jalan memang licin..sayaa pun gerun nek motor time hujan kat KL..dulu lah pernah round2 KL..

sian tecik..isk isk..kena pakai pad lutut dah ni heheh

mOon jOhari said...

2 la yang kami dOk bincang tadi...jangan salah pad sudah... hehehehe

lalink7 said...

hati2 nek motor dik..jangan rempit2 sangat..ehhehehe...seketul jee..rilex la pempuan hati waja nieh..sis pun ade byk parut sposen dua..hehe

mOon jOhari said...

ye...berhati-hati...hehehehe...seketOi utk kali yg ke berapa ntahla...

ArulchelseA said...

brapa lari unta tu..ada 1 8 tak..kaalu ada jom join g bukit dukung nnt..hehehe...

mOon jOhari said...

ArulchelseA ~~~ paling kuat pOng 1 2 je...penunggang unta paling berhemah ni...bukit dukung kat mana????

Prince Halilintar said...

wah..wah..gadis moto ni..hehe..jgn rempit2 ye atas jalan..ingatlah org tersayang..hihihi

Cik TeN10 said...

hahaha.. elok sgt le tu dua2 org satu kepala.. sma2 sewel.. kih2.. nk dpt rmai kwn mmg sngn tp nk dpt seorang yg bernama sahabat ssh sgt !! lucky coz u have one !! :)

mOon jOhari said...

Prince Halilintar ~~~ mmg selalu ingt org tersayang...tapixtaw la unta nih x bley cOntrOl kelajuan....

Cik ten10 ~~~ syukur alhamdulillah dapat kwn sama2 sewel nih...hikhikhik

CikAizA said...

haha... moon... aiza dulu pun pernah jatuh motor... sampai fobia nak naik moto... tp skrg dah ok... hehehe... moon2... kamu ni mmg sengal... hehehhe... cute lah aweks tunggang motor....

mOon jOhari said...

CikAiza ~~~ kami xtaw serik...hehehehe...cute??? hehehhe...mmg pOng....hikhikhik...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

dah lama tak bawak moto dah tak berani nak bawak skang ni

Puanbee2 said...

melawat cik moon !

ArulchelseA said...

bukit dukung kajang..tmpt mat rempit lumba..hehee

fadh leyanie said...

sedangkan lidah lagi tergigit...biasala gaduh2 manja ngn kawan..trend terkini

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ape2 pon ko la memang nampak paling sengal.. wah, sekarang dh bernai tepek gambar yerk.. dulu malu2 arnab jerk nk tepek... :)

Liza Razak said...

comel je korang ni berkawan..best kan ada kawan macam ni..boleh share macam2..hehe.nanti upload laa gambar mun banyak2..nk tengok !!

mOon jOhari said...

@ THE LEKAT LEKIT STORY

mmg pn...kalo lama x bawak mmg ase takOt...tambah2 kalo kat kl nih...kalo dah biasa steady ja... :)

mOon jOhari said...

Puanbee2 ~~~ sila...sila...jemput makan cekOdOk nih puan bee...

ArulchelseA ~~~ pasai pa mOon x taw...wahahahahaha....

fadh leyanie ~~~ ye tepat sekali!!! tambah2 dapat kwn sesengal nih....mesti la selalu gado2 manja...

Taufiq ~~~ aku kan gila glamer...ekceli aku malu nak letak gambaQ kat sini...aku malu sebab aku cun sangat...hehehehe...

Liza Razak ~~~ mOon gila glamer tapi malu la nak letak gambaQ banyak...hehehehe..

athira said...

hambui2...kecian nye c kecik 2....

mOon jOhari said...

...hehehehe...luka dia dh kering...asyik selak kain je kat tempat aku...hehehe...