Monday, 9 May 2011

Giveaway by Lulu-Pages and Dyahaha's Little Cottage

Elow2...jOm tengOk ni.....


Syarat-syaratnya....
~FOLLOW blog Dyahaha's Little Cottage dan add dalam bloglist blog anda kerana keputusan penuh pemenang akan disenaraikan disitu...
~Buat entri dengan tajuk "Giveaway by Lulu-Pages and Dyahaha's Little Cottage", letak banner diatas, kat entri dan sidebar dan link ke entri ini.
~Tag 2 orang
~Tinggalkan link (URL ENTRI) kat komen ni..Beserta id follower.



...so mOon berhajat nak jOin...baru terjah blOg ni tadi...x kenal maka x cinta...x jOin maka xkan menang...mOon kan muka x taw malu...bwuekkk...:p


Jom penuhi syarat2 nya...

  • Ok...sekali tengOk blOg ni mOon terus klik fOllOw tanpa ase segan silau...hehehehe
  • Pas2 dok  menaip entri tajuk yang ditetapkan la ni...
  • Kemudian letak banner dan link ke entri Lulu...








  • Tag kat 2 orang...sapa ye mangsa tag kali ni..
    zul 

  amOi 


Dan...tinggal link kat kOmen...jap ek...


Tarikh tutup jelas tertera kat banner di atas...


Hadiah2 pOng menarik jgk...hadiah x penting, yang penting bley menggedik jOin benda best ni secara x langsung bley kenal2 dengan LULU...selamat berkenalan Lulu...







4 comments:

z u L said...

sebenarnye contest2 ni cmne ea moon? story telling cket..byk kali nmpk tapi cm xfaham motif die..huuu

mOon jOhari said...

syarat2 dah ada kat dlm gambaQ 1...ikut je langkah2...

klik banner dan fOllow blOg lulu dulu...zul buat entri baru letak tajuk ni...pas2 kat entri 2 letak gambaQ banner dan linkkan dengan blog lulu...letak kat side bar sekali...tag lak kat 2 org...p kat blOg lulu dan tinggalkan link kat kOmen...senang je...

biasanya org buat / jOin cOntest ni sebab hadiah dan nak tambah kenalan...mOon jOin suka2 secara x langsung bley kenal2 dengan tuan punye blOg...mOon kan mesra alam... ^__^
ni la masanya nak kenal2kenalan...

Miss Tira said...

Selamat berjaya Cik Moon. :)

mOon jOhari said...

Miss Tira ~~~ terima kasih...jOm la jOin tira...