Thursday, 26 May 2011

LELAKI TAK SUKA MEMBELI BELAH

Membeli belah adalah sinOnim dengan kaum wanita... Lelaki biasanya lebih fOkus kepada barang yang ingin dibeli..manakala perempuan lebih gemar windOw shOpping dulu baru membeli...walaupOn sehari suntuk masa yang dihabiskan ianya tampak berbalOi kerana wanita ni lebih pandai memilih berbanding lelaki dari aspek kualiti dan harga...sebab tu org lelaki malas nak temankan wanita membeli belah...ianya mengambil masa yang lama....tapi xpe...kalo diOrang letih kita buley tinggalkan mereka kat sini :



Opsss...cik mOon belum ada husband....!





26 comments:

ArulchelseA said...

uikk cuak aku...dah de tempat mcm ni tk de lah pening nak kesana sini.. ..hehehe

fadh leyanie said...

yes betul !abah selalu mninggalkan kami anak beranak di shopping complex..lpas habis pilh barang .dia dtg angkut kami pulang

kAmi dAn mEreKa said...

Abah kite p makan cendol sensorang smbil tgu kteorg ank branak cr brg, haha

mOon jOhari said...

ArulchelseA ~~~ dah de tempat persinggahan ko ye...

fadh leyanie ~~~ hehehehe...lelaki mmg mcm 2...

kAmi dAn mEreKa ~~~ agak2 bape mangkuk cendOl buley dihabiskan sementara tgu tu...hikhik...

rara pinkmafia said...

hahahahah terbaek lah kan.jap g laki nk duk situ je.tak nak balik baru padan.

mOon jOhari said...

rara pinkmafia ~~~ xpa..x yah susah2 nak pk nak masak pe utk depa...hikhik

KAMIHIDUP said...

simplenya lelaki, heee. :)

Prince Halilintar said...

xdelah..bagi prince ok je klu laki beli belah..suke gak shoping

Miss Tira said...

Tak takut ke tinggalkan suami kat situ. Mana tahu papasitter tu gadis-gadis genit. Hahaha..

daddyzkool said...

atau hantar ke spa.....kah3...kompom kena potong....

nabilah_2908 said...

kalau la sy ada suami...sy akan hereta sumai sy pi shopping sama dari tinggalkan kat sini...

mcm mana la cara dia "care" pada suami tu kan...huhuhuhu.. :P

Cik TeN10 said...

haha idea yg bagus !! good job cik moon !!

mOon jOhari said...

KAMIHIDUP ~~~ simple tapi menarik

Prince Halilintar ~~~ mOon suka lelaki yg jenis mcm prince nih...buley mntk pendapat ms nak mbeli...

Miss Tira ~~~ papasitter...hikhikhik...xpe...kalo dia x mo balik pOng xpe...

daddyzkool ~~~ apa yg kena pOtOng??? ayOyO...

nabilah_2908 ~~~ kena hantaQ dulu baru taw camana cara "care" tuh... :p

Cik TeN10 ~~~ kan..bgs kan....cik mOon mmg gOod! :p

Cik Bidadari said...

amboi... siap pasang banner lagi.. perghhhh... sian husband... korang nak shoping jgnlah ajak diorang... keh keh keh makanya kita boleh shoping dengan hapyyyyyyyyyy...

Rtp Farra Arisha said...

fitrah perempuan mmg suka shopping kott :)) hehe.

mOon jOhari said...

Cik Bidadari ~~~ tapi aka...mOon suka laki yg buley buat teman bershOpping...

Rtp Farra Arisha ~~~ tepat sekali! x dapat shOpping pOng dapat windOw shOpping jadi la....thanx sudi mai belOg sx seberapa nih... :)

Aimi dan Pakcik Hashim said...

mesti ada udang di sebalik mee
ada awek2 dalam tu....
masuk sekali, lepas tu takpa bini pg shopping

fierapirot said...

hehehe...memang pun fiera kalo beli brg lame...kekeke..

Syuxer said...

hahah laki time kapel je tolong teman..bila dah kawen..tup2 dah lesap hehe..fenomena dah biasa berlaku hehe

mOon jOhari said...

Aimi dan Pakcik Hashim

ssh nak jumpa udang dsebalik mee kat pasar mlm skrg .... :p

mOon jOhari said...

fierapirot ~~~ baru puas ati kan...mOon ikt keadaan...biasanya x lama...

Syuxer ~~~ fenOmena yg krg sihat...x baek...huh!

ArulchelseA said...

dah de tmpt ni..tunggu je la...biar dia shoping smpai temuntah..aku tunggu je..kihkihkih

Puanbee2 said...

ahaa mcm husband tu budak kecik pulak hampeh

Cute MuM said...

http://mamiuyun.blogspot.com
yang tue blog utama..

Azroy Kassim said...

Baa~ CAK!!

Ouh. Rumah urut kah? Tglkn berjam-jam pn x kesah. Haha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ingat laki tu cam baby ke nak tinggal kan suruh orang jaga.,... hahaha