Wednesday, 11 May 2011

(18sx) Aksi Lucah di Kereta

HadOiii...petang2 ni terjumpa la pulak dengan gambaQ2 18sx...rOsak! rOsak!
sape2 yang dah cukup umoQ silakan tengOk ye...rugi kalo x tengOk....
ambOiiiii...pandai pilih pOrt kat tepi2 semak ni...ingat tak bley kantOi ke????



Nampak tak????
Kalo x nampak mai tengOk dekat2 sket...

vv
vv
vv
vvvv
vv
v

hah....tengOk baik2...
nampak tak???
tak nampak lagi ye?
ok...kita zOom bagi clear lagi...

v
vv
vv
vv
vv
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
vv
vv
vv
vv
vv
vv
vv
vv

vvvv
vv
v

 Hah...tu diaaaaaaa! sampai x sedaQ dah kantOi....


AmbOi2.... terbeliak biji mata mencari2 aksi lucah dalm gambaQ ni nOoOo....mentang2 la tajuk entri 18sx ...hahahaha

~~~ lalalalalala ~~~


28 comments:

Prince Halilintar said...

hahahaha...nice entri =)

atas kereta sape la tu jd tempat mereka wat projek tu...haha

mOon jOhari said...

Prince ~~~ terkena la tu...hehehehe

kereta yg jadi mangsa amarah asmara depa...hehehe

~~Ticer Wann~~ said...

hahahaha..pulun buka mata luas2 tadi...kuikuikui

Cik Teddy said...

biar la lalat tu..malu dieorang,,haha
kita ni plak jgn jd mcm binatang ni ha..x kira tmpt..mnusia kena buat mcm mnusia!cewah..hik3

Syuxer said...

mana jabatan pencegah maksiat haiwan ni hahahah..

Liza Razak said...

baru nak terbeliak bijik mata cari...rupa-rupanya lalat..ishh.. x senonoh betul lalat tuh yer..get a room !!

mOon jOhari said...

ticer ~~~ tu dia aih...hehehe...penangan 18sx nOoO...

Cik Teddy ~~~ ye...manusia kena buat perangai mcm manusia...si lalat ni p main jauh2...hehehehe

Syuxer ~~~ Owh...arini public hOliday... :p

Liza Razak ~~~ hehehe...sama la kita...jenuh terbeliak masa mula2 tengOk gambaQ ni...

Bigdaddyz said...

ish2....memang tergoda post ni....kah3!

mOon jOhari said...

Bigdaddyz ~~~ hehehe...pOst yg berjaya menggoda daddy...nice profile pic...!

ArulchelseA said...

hahahaha...ni bukan cuak dah...tuak beb,,...

mOon jOhari said...

ArulchelseA ~~~ Tuak mabOk ka yang tak mabOk ni?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xstim pon nengok adegan ni... haha

mOon jOhari said...

Taufiq ~~~ kalo stim aku kena tukar nama blOg aku jadi tentang pOrn la pulak...

mykhalis said...

ingatkan bear dalam kereta..cittt

mOon jOhari said...

khalis yang kecewa...huahuahuahua...

Cik TeN10 said...

hahaha.. mOon ni.. penat bukak mata luas2 tau.. kih3

storyfromme said...

saba jela lalat ni.atas kete pon jadi.

hafiz hafizol said...

Haha... nampak3... cepat pggil JAIS hha

Myra Jay said...

Hehee, mmg lucah.. & mmg pandai cari port terbaek punya :)

z u L said...

lalat rumah sapa laaa yang ikut perangai tuan rumah dia ni XD

Amoi said...

aku dah agak dah mesti bukan manusia yang romen

HAHA

Miss Tira said...

Hebat betullah zoom dia. DSLR ni.. Hahaha.

mOon jOhari said...

Cik TeN10 ~ ni la entri senaman mata...hehehehehe...

storyfromme ~ 2 baru atas keta...kalo ats mknan lagi dhsyat...hehehehe

hafiz hafizol ~ jais depa public holiday laaaa...

Myra Jay ~ aaaa...pandai kan depa cari port...hehehehe

z u L ~ lalat umah zul la...lalalala~~~~

Amoi ~ kalo gmbaQ manusia yg rOmen aku simpan sorg2 je..hehehehe

Miss Tira ~ x la...dia pakai enset 3310 ja...hehehe bley ka?

nabilah_2908 said...

rajin tul skodeng...kalau lalat boleh zoom sedekat ini....manusia...? lagi clear gak nya..hahahah... :P

fadh leyanie said...

wahaha..nanti kena saman dengan pasangan lalat tu kang moon,,post gambaq depa dalam blog!

Mama Melissa said...

hahahahahaha MOON memang buat fini selalu gelak lah!

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

sumpah kelakar. cam syiot je. hahaha

mOon jOhari said...

Azroy Kassim ~~~ serOnOknya dapat kenakan rOy si innocent nih! wahahahahahahaha