Sunday, 1 May 2011

SibOk! SibOk! SibOk!

Owh..ari cuti yang sibOk...
sibOk menjahit manik...pas2 arini lak sibOk kenduri...
sampai x sempat nk singgah blOg kwn2..
sOri ye kwn2...kalo dh ilek2 nti mOon singgah...jgn lupa hidang ayaQ milo dengan cekOdOk ye...
hehehehee

Berikut adalah aksi2 biasa2 dan tade yang luarbiasa sepanjang kenduri tadi....
jOm tengOk kecOmelan cik mOon dan kwn2...< --- paksa ni!










Sepanjang perjalanan ke Kuang td de 2 benda yang menarik perhatian mOon...tadika Pasti Al-Munirah dan Tentang Bulan RestOran...hehehehehe...sila pikir sendri pe kaitannya dengan mOon.. :p


Kepada kwn2 sekalian... :)
terima kasih atas kOmen2 dan sOkOngan kamu semua....
yeahhhh...ase semangat nak berblOg wlpn de kekangan masa sari dua ni...

7 comments:

Miss Tira said...

Wah, nama restoran tu sama macam nama blog ni. Hahaha. Ada join venture ke sama restoran tu. Ehem ehem. Haha.

Cik Bidadari said...

walaupun kita cedih awak tak jenguh kita... kita faham aja.... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cik TeN10 said...

wahh2 sibuk ye cik mOon.. xpe2 nt dtg la blog kite.. kite jamu hot chocolate lg tau !! kih2..

mykhalis said...

memang la bz..banyak order manik ke dapat??

fadh leyanie said...

cik moon ngn kawan2 mmg comel !

Prince Halilintar said...

mmg comey2 cik moon dan kawan2 tu..hehe

tentang bulan restoran?xde ke gmbr restoran tu?

mOon jOhari said...

Miss Tira ~~~ TERglamer jap...dh pesan jgn letak nama 2..kan dh glamer...hehehehe

Cik Bidadari ~~~ baa cak! tamao nanges2...nanti kita dtg ye...cyg dia...ala ucuk2..!

Cik TeN10 ~~~ nak hot cokolat 3 yea... :p

mykhalis ~~~ alhamdulillah...sebulan dua lagi mgkn bertambah...

fadh leyanie ~~~ terima kasih...dan...terima kasih sbb sudi kOmen...nanti kita dtg blOg kamu ye...

Prince Halilintar ~~~ kembang setalam dh ni...xde gambar la prince..perasan pn kwn sebelah bgtaw...hehehe...rugi...