Tuesday, 17 May 2011

Contest Makan & Slogan The Fininfinity




haaaa...tengOk tajuk entri ni mesti ramai dah nyampah dengan mOon...asal ada cOntest je mesti nak jOin...biasala...mOon ni kan tamak...hehehehehe....


Fini a.k.a mama melissa si empunya penganjur cOntest bgtaw mOon sal cOntest ni kat entri Baby mOon...Fini bgtaw hadiahnya WANG TUNAI LUMAYAN...padan la dengan mOon yg mata RM ni....so mOon terjah la...






1. Dah fOllow fini dah lama...lama ke??? bulan lepas kan? fOllower Fini yg ke38....tOlong kira sama2...hikhikhik





2. Nak tekan share...tapi jarang bukak FB...adOi...




3. mOon dah letak banner kat atas 2...kalo anda rasa anda mata RM mcm mOon silalah KELIK banner paling atas 2...




4. ni cadangan mOon :
  
Tak taw nama restOran ni apa...tapi ni kat Menara Tinjau Ampang...Fini pernah mai sini tak??? dari atas restOran ni buley nampak pemandangan satu KL...chantekkk...tambah2 kalo waktu malam...sambil tengOk pemandangan tuh layan makan makanan western dan eskem...wOw..best...rOmantik pOng ada...ni mOon letak sket gambaQ yang mOon rOdek2 kat mr.gugel supaya Fini excited sket nak mai...





5. Lengkap slogan ni...

Saya fOllOw http://thefininfinity.blogspot.com/ sebab Fini yang fOllOw mOon dulu..so mOon fOllow balik la....hehehe...
 ( tak lebih 2000 patah perkataan kan??? )


6. mOon tag cOntest ni kat


     ---->       Ticer Wann
---->        Syuxer






p/s : Fini disable klik ..so susah sket nak cOpy banner...pape pn...nak seribu daya kan....


4 comments:

Mama Melissa said...

Thanks dear. Memandangkan judges untuk contest ni is my hubby, nnt fini tunjuk kat dia.

Syuxer said...

InsyaAllah saya akan sertai..tq dera saya hahahha

mOon jOhari said...

Mama Melissa ~~~ harussss....

Syuxer ~~~ padan muka! :p

~~Ticer Wann~~ said...

moon: hihi ada masa saya join okeh... la ni kebizian sket..blog pun sempat jeling2 jer...