Sunday, 22 May 2011

Segmen: Semua orang pun mahu kritik!

dAh beberapa hari x blOgwalking menjenguk blOg kawan2...tiba-tiba...mOon terjumpa Segmen: Semua orang pun mahu kritik!

...waaaa...tergedik2 mOon nak jOin....hehehehe....

arini tepat pukul sebelasratuslimapuluhsembilanminit AzrOy Kassim  akan tutup segmen ni...tapi beliau x tulis lak AM tau PM...Arghhhh pedulik hapa...janji bley kritik beliau!!! hikhikhik


hah amek...! mOon tepek banner lucah versi lolipOp ni kat blOg mOon....hehehehe...


AzrOy mintak tepekkan juga 3 entry terbaik supaya senang beliau nak cuci nak cuci mata...tapi mOon nak bagi beliau tengOk 4 entri yang mOon asew seswai dengan tahap innocent beliau...hehehehe....




  Cara Melepak yang Ensem 


   hang bley tiru cara ni Roy...sesuai la dengan hang yg ensem tuh :p


    Interview Warna 

  mana la taw kOt2 ianya berguna kalo nak p inteview...


   (18sx) Aksi Lucah di Kereta

 ...hang kan innocent...so mOon kasi chance kat hang bukak mata dan minda gersang tuh luas2....


  Cinta Sejati mOon

 nanti hang x taw lak sapa cinta hati mOon...hati I telah dimiliki ...ok...






Sekarang dah sampai masa mOon nak kritik hang Roy...kalo x buley dikritik lu  xkan buat segmen ni kan...so wa guna peluang ni utk kutuk lu je...



blOg ..........Minda Gersang .......... ni tak berat pOng...dalam 500 gram je...bley angkat sebelah tangan...ringan la tuh kan...


banner tuh...isk...lucah??? mana ada lucah...kasi touch up lagi supaya nampak lebey lucah...hehehehe...


Cuma...mOon nak bagi pendapat / pandangan mOon je...ni bg moOn la...bg org laen xtaw la...mOon ase kalo tulisan tuh tukar ke fOnt lain ok jgk...sebab...background dia kaler agk suram....so fOnt tuh nampak macam seram sket...x berapa sesuai dengan banner hang yang kOnOn2 lucah tuh....gambaQ backgrOund tuh nice....tang susunatur mOon ase blOg hang kemas...simple dan x mengada2...hehehehe....




Ok...mOon ase setakat tuh aja kritikan mOon...kang menangis lak....hikhikhik...ampUnkan mOon en. Roy!








11 comments:

Cik TeN10 said...

ko pn jion moon ?? bagus2.. bkn selalu dpt offer utk kritik mengkritik ni kan.. haha

mOon jOhari said...

Cik TeN10 ~~~ cheQ nampak hang pOng jOin...bgs2....dah diberi green light utk kritik kan...hehehehe

Prince Halilintar said...

kritik mengkritik ni..tapi utk kebaikan ape salahnya kan..

mOon jOhari said...

Prince Halilintar ~~~ beliau minta dikritik...so bagi je la...mOon kan pemurah...hehehehehe

mykhalis said...

perghhh..memang mantop gitu.. semakin glemer roy skrang nie..

Syuxer said...

bagus roy ni..rela dikritik untuk pencerahan membaiki kelemahan..hehe

Miss Tira said...

Eh tak perasan pula ada segmen ni. Hehehe. Anyway blog Roy memang best.. :)

cik sakdi said...

moon bab kritik laju je tulis entry. hahah betul gak la, kaler dia kurang nampak untuk orang rabun mcm den. haha

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

ouh... this is best broo~ thx moon~ mmuah~ :D

mOon jOhari said...

mykhalis ~~~ dia memang gila pOng...hikhikhik...

Syuxer ~~~ terbukti kebagusan beliau dengan merelakan diri dkritik... :)

Miss Tira ~~~ pas baca entri ni mesti dah perasan kan? jOm la jOin....

cik sakdi ~~~ org meminta kita memberi...hehehehe...

Azroy Kassim ~~~ sama2...thanx jgk sebab buat segmen nih...~ muahh jgk~ :D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. leh jadi pengkritik AF la cm ni... ada bakat dan gaya... hahahaha