Wednesday, 25 May 2011

nAk bLinK bLinK tak????





Rasanya tak terlalu awal kOt mOon nak buat iklan nih...hikhikhik....

Kome sume ase chantek tak beading2 kat atas nih??? teringin nak bLinK bLinK di hari raya nanti??? atau nak baju lama di make Over kan???
mEh mOon beadingkan baju2 anda...
mOon amek murah2 je....betOi...tak tipu...!

Moon menerima tempahan dari sape2 yang berminat...rege upah jahit manik ni berdasarkan :

i) design 
~~~ Kalo anda ada design mOon tentukan harga....


ii) bajet anda 
~~~ kalo anda ada bajet tertentu mOon yang akan designkan utk anda....


kalo berminat jangan malu2 email kat moonjoehari@gmail.com ataupun eety_hakoo@yahoo.com

^_________^



Buley tempah :

i) by hand
ii) pOs (kOs penghantaran termasuk dalam harga tempahan nanti)



jOm tengOk kOleksi jahitan manik moOn kat SINI







16 comments:

rara pinkmafia said...

wahhhh sgt rajin yek.cantek n kemas je...

mOon jOhari said...

rara pinkmafia ~~~ bila dah minat otomatik jadi rajin...kalo minat jangan segan2 email mOon yea...

^______^

Syuxer said...

owh ada bakat jahit manik ye..:)..semoga usaha awk ni ada rezeki akan mencurah2 heeheh

Miss Tira said...

Business woman Cik Moon ni rupanya. Semoga berjaya dalam apa yang diusahakan ini. ^^

Cik TeN10 said...

wahhh blink2 gitu.. suke3 tp tahun ni xbeli bju raya sbb xsmpt raya pn.. ngah exam time raya.. huhu

Cik Bidadari said...

p/s: gambar akak semuanya boleh digunapakai semula oleh adik... amik aja... akakpun cari kat google gak..

untuk komen... heeeeeeee bila tgk entry manik... akak baruu aja tengok mak akak otter jubah dia tambah manik... siap tgk buku dulu nak amik corak apa... heeeeeeeeeeee sudahnya yg senang aja... keh keh keh...

Cik Bidadari said...

tapikan... moonnya superb... akak tak reti... heeee terngin nak pandai mcm moon... tapikan-kan-kan... tak rajin...

nabilah_2908 said...

masyuk la Moon yer...hehe.. :)

bestnya ada tgn seni macam Moon...cuba la suh sy buat....hahaha...tk boleh byngkn mcm mn la rupanya... ;)

mOon jOhari said...

Syuxer ~~~ aminnn...terima kaseh...buley la sket2 menjahit... :)

Miss Tira ~~~ terima Qaseh...kalo buley 1 hari nnti nak bukak butik...

Cik TeN10 ~~~ kesiannya cikTen10...dugaan...

Cik Bidadari ~~~ tQ utk gmbaQ...hmmm...mOon x p kursus pe pOng kak...tengOk2 buku dan design org memula dulu...skrg buley la sket2...yup...kerajinan tu amat penting utk jahit manik ni...

mOon jOhari said...

nabilah_2908 ~~~ xde la masyUk sangat sebab mOon jenis x sampai ati nak letak harga mahal2...tapi buat masa ni alhmdlh...setengah org mmg mcm 2..minat, suka...tapi x buley nak buat...hikhikhik...

ArulchelseA said...

waahhh cantiknya..cuak aku tgok...ngan tuan2 dia pun cun..

mOon jOhari said...

ArulchelseA ~~~ aku cantik...? tOlOng la...plis....tOlong la bgtaw benda yg aku xtaw...hikhik...riak tak?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ko xnak hadiah kan aku pape ke.. besday aku 3 jun ne tau.. hahahaha

mOon jOhari said...

TaufiQ ~~~ dah tua2 nak adiah lagik...hOhOhO....

lalink7 said...

wahh..rajinnyee..leceh niee..tp kalau rjin husz nak try buat jugak..heehhe

mOon jOhari said...

lalink7 ~~~ mmg leceh...tapi minat punya pasal...try la...kalo x mau try meh anto kat mOon...biaQ mOon buat...hikhikhik