Thursday, 30 June 2011

Wanita Makan Ayam Hidup-hidup

Semalam mOon dapat emel pasal wanita makan ayam hidup-hidup....macam excited lak nak taw....hah...seperti yang dijangka...kejadian ni berlaku di IndOnesia.....







Menurut sumber beritajatim.com wanita ni bernama Miskaulah (38), warga Dusun Janganasem, Desa Trompoasri, Kecamatan Jabon, Sidoarjo ...tabiat memakan ayam hidup-hidup ni bermula sejak kecik lagi...dia selalu ikt bapak dia p sawah....sbb susah nak dapat makanan dia makan ikan yuyu (adik beradik ikan puyu kOt) mentah-mentah....pas2 dia ase sedapppp.....dan...jadi kebiasaan sampai sekarang makan haiwan hidup-hidup..... 




Seperti biasa...mOon kurang berminat nak menaip entri panjang.....kalo kamu-kamu sayang semua nak ceritanya buley baca kat SINI dan SINI jugak....



23 comments:

siti kektus said...

la, sedap benar ke makan ayam hidup ni, jadi loya pulak kite moon,

erk~

mOon jOhari said...

Siti kena try dulu la baru taw sedap ka tidak...hahahaha...dOp selera kawe nOk try! hehehe

ArulchelseA said...

pmpuan tu bertudung lak ye...islam ke? klau islam mana pego otak dan akal nya tu..budak2 dulu bleh la mkn mcm tu..dah besar gedabak pun tk reti nk berpk ke..bengong..

mOon jOhari said...

ArulchelseA ~~~ menurut sumber tersebut , sekarang dia dah jalani rawatan....skrg mkn 2 ekor aym je sehari....ntah la....

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

kesian kat ayam tu.. :( xde pasaan punya orang~

rumpy said...

eeeee,rase nak muntah lak tgk dia makan ayam tu..

Cik TeN10 said...

eeiiii.. tgk pun da rsa cm nk muntah.. tak hanyir ke ngn bau darah tu lg.. kembang tekak tgk

mykhalis said...

bertudung tu islam kan?takkan la kelarga dia tak sembelih dulu ke.. rebus ke..panggang ke..ishhh

Cik Teddy said...

isk..ape kejadah la pompuan ni..
hey mo0n cantek..lame x jenguk mo0n kan?^_^

ejulz said...

mak aii.. patut sihat semacam je.. huHu

mOon jOhari said...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ hatinya dah mati kOt...

rumpy ~~~ muntah jauh2...hehehe...

Cik TeN10 ~~~ mana ada hanyir mydear....syedapp 2...eheheheh

mykhalis ~~~ sibOk kOt....xdak masa...heheeh

Cik Teddy ~~~ tQ...mOon mmmg chantek...mOon agak bermasalah sekarng ni...jd jarang blOgwalking....

ejulz ~~~ daging fresh...2 badan sihat 2...heheheeh

Anak Wak Mail said...

eeee...nak muntah tengok dia makan macam tuh..loya3x..uwekkkkk..!

mOon jOhari said...

Anak Wak Mail ~~~ haip sayang! jangan muntah kat sini...jenuh nak cuci nti..hehehehe

Syuxer said...

timbul persoalan disini,

apakah haram status ayam itu dimakan bila tidak disembelih ngan nama Allah s.w.t?

apakah perempuan ini sihat mentalnya dan apakah dia muslimah??

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

adohaii.. geli siot aku nengok.... nak termuntah aku.. aku kalau makan kt kedai yang ayam die xmasak habis pon aku nk termuntah tau...

Liza Razak said...

adoyai...terus rase x lalu makan tgk gambar makan ayam hidup2 ni..saiko2..pelik tapi benar. mayb dia org susah kot...nak ckp byk pon x boleh jugak psl life org lain2..kan?

pCL n mmD said...

cm ade komen semalam kat sini..tapi di mana ya....

ibnubaba_04 said...

wahh..bestnya leh mkn ayam idop2

mOon jOhari said...

Syuxer ~~~ kalo dari segi hukum agama terang2 lah pe hukumnya....dengarnya dia dh menjalani rawatan sakit jiwa....

TaufiQ ~~~ ko bukan alien ke???

Liza Razak ~~~ suka kOmen kamu...yup...kita x taw life sebenar dia...

pCL n mmD ~~~ hmmm...musykil seketika....dimana ya....

ibnubaba_04 ~~~ bestkan...selalu kita makan ayam dah mati...heheheehe

nana89 said...

follow u done..jemput join contest http://theblackred.blogspot.com/search/label/contest

syaz@rozelt said...

serius nak muntah..huhu

Bella Bell said...

ewwww.. gelinya.....

Bella Bell said...

ewwww.. gelinya.....