Monday, 6 June 2011

Sweet N Pretty 1st Anniversary GIVEAWAY

....petang di hari yang penuh dengan kegembiraan nih mOon nak jOin G.A lagi...waaaa....mOon kan tamak....fOllOwer2 mOon mesti dah taw kan...tapi rezki belum ada nak dapat adiah....


mOon terjumpa G.A  ni kat blOg fOllOwer mOon yang ke 100 iaitu http://lindarahim-ummyaisy.blogspot.com/ .....terima kasih sudi fOllOw mOon...mOon xtaw nak bagi apa...sekadar jutaan terima kasih....


Ok....berbalik ke G.A anjuran http://sweetnprettykiosk.blogspot.com/ ....
kalo kamu semua nak jOin sila kelaik banner kat bawah nih...



mOon bekenan sangat2 dengan gift yang empunya blOg nak bagi....tambah2 jubah dgn semut 2...jubah 2 kalo dapat kat mOon cOnfirm mOon akan serikan dengan manik....cantik sgt kaler dia...lgpn mOon takde 1 pOng jubah...kelik banner kat atas supaya lebey teruja tengOk adiah2 yang nak diberi...

mOon letak cadangan kat entri ni je la ya...hehehehe..mOon cadangkan supaya kerap2 la buat G.A yang ada hadiah best mcm nih....hehehehe...mOon suka....



15 comments:

Heidi Shafiq said...

GA dapat kete ade x? :P

Bella Bell said...

good luck dear :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

muka ko meamng xde rezeki nak menang la bulan tembam... :)

♥ Frau Reen ♥ said...

hye..stg n folow you..feel free to folow me:)lalala

Anak Wak Mail said...

gud luck!hadiah nanti kongsi2 eh!haha

mOon jOhari said...

Heidi Shafiq ~~~ maaf..tiada...kalo ada cepat2 bgtaw mOon ye....

Bella Bell ~~~ tQ...dah banyak kali ucap tQ kat kamu arini...:)

Taufiq ~~~ jaat! sekali lagi ko panggil aku tembam bulan aku akan mOgOk lapaQ 3 saat! nti hang!hambOiiii... :p

Frau Reen ~~~ thanx mydear...berbesar ati fOllOw kamu balik...selalu2 dtg sini balik ye....

Syuxer said...

emm jap2 nak tengok hadiah dia..:)

Syuxer said...

la...hadiah cam untuk perempuan je huhu..xpela saya support dan doakan awk jela heheh

mOon jOhari said...

Anak Wak Mail ~~~ haippp...cheQ mOon tamak...x mo kOngsi2 nih....

Syuxer ~~~ jOin la...kalo menang adiah 2 bg kat mOon...

Bella Bell said...

hahhaa.. sama2 sayang :)

Faaein Talip Roy said...

salam singgah..

semoga berjaya moon.. =]

dwaty said...

terjah blog ni dari blog syuxer... nice..

Cik TeN10 said...

good luck moon !! mne tahu lagnkah knn dpt giveway ni kn.. :)

mOon jOhari said...

Faaein Talip Roy ~~~ thanx byk2...

dwaty ~~~ owh ye ke...thanx..nanti mOon dtg blOg kamu ye..

Cik TeN10 ~~~ mintak2 la masin jari cikten... :)

siti kektus said...

tipu kasi menang sikit, fuh, fuh,

tak macam rupa meniup pon kan, gasak lah,

ingat semut laga tu dia nak bagi, rupanya semut yg cute,

gudluck ok. ;)