Friday, 17 June 2011

Lama Punye Cerita Diungkit....!

Ni cerita tahun lepas punya...dan harap takkan berulang....

Tarikh: 
Julai 2010

Jam : 
kira-kira 07.25 petang (Malaysia)

Lokasi : 
Depan Ampang Park...betOi2 kat traffic light

Tujuan Keluar : 
Amek adeQ keje part time kat Crown Plaza Hotel, Bukit Bintang

Cuaca :
Hujang lebat

Punca :
Jalan licin kOt...menggelOngsor masa brek....





Dapat la 5 kupang dua keping kat lutut....sedap wOoOo...
lepas jatuh tu mOon cakap " aduhhhh...sakitnya bOntOt aku" sambil tangan cari kunci rumah...xtaw nape kepala asyik tingat kunci umah je...pastu bangun dengan selamba je....hebak dOp????

hahahaha....sampai sekarang kalo ujan mOon akan bawak mOtor habis slOw lah...seriau...padahal tak la teruk mana pOng....lama jugak x buley pakai jeans....

tu je nak kecOhkan arini....hehehe...
mata ngantOk sebab tdo lewat siapkan tempahan manik....
jOm tengOk hasil keja mOon selama 2 hari kat SINI 












24 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

hee... kadang-kadang eksiden kecik pun bleh wat kita trauma...

cantik aa manik2 2... heee macam nak tempah ja.. :)

jom singgah

Korang gelak? Kalau tak gelak memang jiwa korang ketat

Teringat zaman kanak-kanak

ApiH said...

memang hebak la... heheee.. hati2 di jalan raya...

Bella Bell said...

ewwwww.. sakitnya... alamak.. darah.. huhuu~~~

nawal addina said...

err .. saket tu -.-

mOon jOhari said...

Ticer Wann ~~~ kalo minat emel mOon ye....

ApiH ~~~ pesanan khidmat masyarakat dr ApiH....

Bella Bell ~~~ rilek...rilek...tiap2 bulan ada darah...hehehe

nawal addina ~~~ gambaQ tak rasa saket... :p

KAMIHIDUP said...

sakit?

fatin6789 said...

isyk, fatin tahu bawa motor dah lame, tapi memg takut bawa ke jln raya..hehe

fatin follw sini yer..(=

ArulchelseA said...

ala baru sikit je moon ...blum bnyk lagi..kih kih kih

Aisyah Aina said...

sakitnya...kalau kita kena ni menangis2...hahaha

Syuxer said...

perghhh dahsyat sungguh lukamu itu..mesti pedih..

saya pernah alami luka2 camtuh masa men bola,eksiden akibat brek cam main2kan perasaan heheh..

saya dapat luka kat siku dan kepala lutut..huhu..

pasni kena naik motor cam rileks je tau..:)

Cik TeN10 said...

aduhh moon.. kite ni mmg xleh r tgk luka2 ni.. kite lak yg rsa sakit lebih2.. hati2 pasni ea..

Cik Bidadari said...

adoi sakitnya... hurmmm... akak jatuh motorpun dah menanggis.. sampai skang lutut ada problem...

Amni said...

amni tak pernah jatuh motor. Jatuh basikal yer. Berlanggar ngan tayar adik. Dua kali. Yang kesian giler tu adik. Dia yang luka teruk + lebam2 lagi. Fuhhh...

fadh leyanie said...

uish mmg sakit tu...kalau yanie da trauma.

fadh leyanie said...

uish mmg sakit tu...kalau yanie da trauma.

Anak Wak Mail said...

kalau hujan memang bawak motor slow je lagi selamat..hehe..jaga diri baik2 ye lenkali..=)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ala.. budak bulan kembang ni kalau jatoh pon cnfirm xde pape kan.... cnfirm badan ko penuh ngan parot kan.. ganas2 :)

Jerry Ghazali said...

saya dah dua kali xcident motor. benda pertama yang saya cari bila dah tergolek adalah spek mata. btw, hati2 k.

Miss Tira said...

Semoga perkara ini tidak berlaku lagi. :)

Far8 budak baik said...

setakat jatuh moto..
ak dah berapa kali
dah terbaring tgh jln tu.
agaga...
tapi kalau penunggang moto mmg akan rase jatuh2 ni..haha

Miss Volvo said...

baru2 ni ofismet aku accident motor luka smp tulang tangan blh nmpk! seram siot!

rara pinkmafia said...

huaaaaa mst sakit tuuuu.buh ubt k.

**::CIKNUURUL::** said...

siannye kt moon,..hti2 pasni,.

Khairy said...

hehe...penah gak kena accident ni. Memang sll pun...tak tau nape...haha