Monday, 6 June 2011

Gumbiranya...lalalalalala~~~~

Assalamualaikum , Selamat Pagi dan Salam 1Malaysia...


Pada pagi yg indah ini saya sangat gumbira....lalalalalalala ~~~~
dengarkan mOon menyanyi2 keriangan...
nak taw sebab pe????


Bukak je blOg tengOk dah 97 fOllower...waaa...wlpn x sebanyak fOllOwer orang lain tapi mOon serOnOk sgt...kamu2 semua yang fOllOw mOon mmg best....baru nak masOk 2 bulan mOon berblOg tapi mOon enjOy sgt tambah2 bila kamu2 semua kOmen entri SeweL mOon...


Hmmm...mOon dengan bangganya nak tayang kat kamu2 semua...jOm tengOk nih...




Nampak tak????bangga tak hengat sat...org lain mgkn dah lama beliau fOllOw kOt...tapi x sangka blOgger yang femes mcm nih sudi fOllOw blOg mOon yang fOllOwer x sampai 100 pOng...Terima kasih Abang Ben...

dan...terima kasih Bella Bell sudi glemerkan mOon sebagai fOllOwer 900 kamu...belOg kamu mmg sengal habes...best...layan je...

pasni mOon kena buat entri yang lebey SeweL supaya kamu2 semua x bOsan mai sini.... ^___^

hai...senangnya dalam hati...lalalalalalalalalala ~~~~~



10 comments:

Amni said...

hiks! en. ben tu memang friendly dear.. hiks...

mOon jOhari said...

...xpe...2 salah satu yang buat mOon gunbira...lalalala ~~~

Cik TeN10 said...

waaa femes la cik moon pasni ea.. bagus2.. teruskan berblogging !!

Bella Bell said...

keep blogging dear.. kamo boleh jadi blogger yang hebat..hehehe!!~


tQ sebab sudi buatkan nama saya sebaris dengan nama bro ben semalam :)

mOon jOhari said...

Cik TeN10 ~~~ mOon mmg gila glamer...hikhik...rindu kat cikten10

Bella Bell ~~~ thanx kat u jgk mydear sebab glemerkan mOon yang gila glemer nih kat blOg u yang sengal jiwang tuh...suka bangetttttt!

rara pinkmafia said...

fuyohhh hebak2....

mOon jOhari said...

rara ~~~wellll...u knOw me (tangan kat dada muka dOngak atas)lalalalala ~~~~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. blogger otai follow die la.. kejelesan melanda diri ku :)

KAMIHIDUP said...

no komen.

mOon jOhari said...

Taufiq ~~~ eleh abang ben dah lama fOllOw ko...aku x jeles pOng...

KAMIHIDUP ~~~ ok2...kOmen KAMIHIDUP kali nih mOon x anggap kOmen ye.... :)