Wednesday, 29 June 2011

SEGMEN | AKU PILIH MEREKA

Baru pas jOin cOntest mOon jOin segmen lak...sOri....tak makan ubat gila lagi arini...maka...akan menggila dengan cOntest dan segmen....hahahahahahaaha




Klik banner dan join reramai jOm!!!!




sebab mOon tamak mOon pilih 3 blOg...maka wujud la perkataan "mereka" kat tajuk entri nih...maaf! mOon tamak! 




jOm tengOk...







suka blOg ni sebab entri dia simple, santai dan shengal (tipu!) ....hahahaha...sebab dia nia skandal mOon (tipu lagi !) ...hehehehe...sebab dia suka panggil mOon cik bulan kembang....geram! so ari2 mesti nak baca pe dia bebel.... TaufiQ sengal! tajuk blOg punya la jiwang...tapi entri majOriti shengal habesssss!




 mOon suka tengOk blOg nih sebab dear nih kawan lama mOon masa belajaQ...mOon suka tengOk kerja kreatif dear ...banyak kraf chumil dear buat...selain tuh ada handmade hijab, maxi skirt dan baju2....jOm la tengOk...baik orangnya...chumil sangat cik Dalz nih....




aweQ ni orang kedah...belajaQ kat Jepang nun....baek orangnya...mOon pOng x taw nape mOon suka blOg dia....ari2 mesti nak baca dan kOmen...cikten10 best!!! cayang dear!



2 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nape ko bodek aku lebih2 ni.. nk usha aku la tu.. sory.. aku xberminat :P

mOon jOhari said...

...asyik ko je bOdek n usha aku...so aku balas balik...kang kecik ati anak ikan mak! hahahaahaha