Thursday, 16 June 2011

CONTEST HEADER PERCUMA by SBK

Klik banner kalo berhajat nak bersaing dengan mOon




Kesian kan kamu-kamu semua tengOk header mOon....ntah pape ntah...mOon ngaku mOon tak kretip IT....sgt tak kretip...huhuhu....sebab tu la nak jOin cOntest nih....harap2 menang sebab TaufiQ selalu cakap mOon "bulan kembang" bila tengOk header lama mOon...hehehe...




mOon baru fOllOw blOg beliau semalam....arini terus jOin cOntest...kalO malu tak dapat la apa yang dihajati... kan?


Ciri-ciri header yang mOon teringin :



  • nak ada bOolan kaler kuning - mOon suka kuning
  • simple but nice dan chumillllll....!
  • backgrOund kaler itang...
Itu saja permintaan mOon....Si Budak Kurus....selamat berkenalan...juz call me mOon jOhari....

^_____^


TARIKH TUTUP CONTEST  : 30 JUN 2011



p/s : kalo kamu-kamu sayang yang laen kalo terlebey sayang mOon dan nak buat header untuk mOon bagus jugak...nanti mOon bagi hadiah best....Opssss....atau mOon kena buat cOntest untuk sayang-sayang semua???






13 comments:

rara pinkmafia said...

nk fight ngn moon ni.hehehe.nk join jugak.

mOon jOhari said...

....OoO...berani ek....jOm jOm!

ArulchelseA said...

dah de dah..kih kih kih..

SiBudakKurus said...

thanx dear! hope kamu bertuah..dah tergmbr dah header utk kamu :-)

siti kektus said...

kenapa mesti bulan? tak matahari? tak bintang? hoho :p

mOon jOhari said...

ArulchelseA ~~~ dah ada p main jauh2...hehehe....

SiBudakKurus ~~~ harap2 mOon bertuah!

siti kektus ~~~ kerana saya MOON...bukan sun...apatah lagi star...hehehehe

Anak Wak Mail said...

semoga berjaya!!..hehe..saya suka yang ada gambar bulan kuning tu..cantik!

mOon jOhari said...

Anak Wak Mail ~~~ moOn pOng suka,...saja try test yang ni sat...nati tukaQ balik...hehehe

lalink7 said...

gluck

fiQ'Ra said...

Hye, if sudi jom la join =)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

mOon jOhari said...

fiQ'Ra ~~~ thanx mydear...nti mOon jOin....nak menang sejadah!

SiBudakKurus said...

jom tengok result contest :-)
http://kay-akam.blogspot.com/2011/07/pemenang-contest-header-percuma-by-sbk.html

SiBudakKurus said...

ada header untuk kamu
http://kay-akam.blogspot.com/2011/07/free-header.html