Wednesday, 8 June 2011

Dari mOon untuk kamu-kamu...

Salam Ukhuwah...


Semalam genap 2bulan wujudnya tentAng bOolan di dunia blOg nih...
terima kasih pada fOllower yang sudi fOllow mOon...yang belum sempat mOon jengUk 2 nantikan mOon tembam kat blOg kamu ye....dan...ada fOllOwer mOon yang xde link blOg dan x pernah kOmen kat entri mOon (silent reader)...so...mOon x buley nak fOllow kamu balik...mOon belum sempat nak listkan kawan2 yang mOon x buley fOllOw....sedikit sibOk...


Fuhhh...semalam mOon cuti sebab sakit kepala....tengah malam tadi lak x buley tdo...panas + sakit perOt....arini mai keja dah bertimbun kerja..ni pOng curi2 taip entri...


k..bOs dah bising danm bg pesanan khidmat masyarakat...


chOw.... 


have a nice day...

9 comments:

siti kektus said...

baik, hihi ;)

mesti boleh setle punya kerja bertimbun tu, slow2 je, ;)

~~Ticer Wann~~ said...

lama tak jenguk mOon.. maap ehh... line tak spoting...

jom p lepak blog Ticer
Yes, I'm a lady driver..so what?

KAMIHIDUP said...

good luck moon, semoga menjadi blogger yang berjaya. :)

Cik TeN10 said...

ganbatte !! take care moon ^^

mOon jOhari said...

...tQ semua ...

^_______^

GaRy™ said...

wahh..curi tulang yer~...hehehe...

gary datang dari blog firdaus!! gary follow cne yer~..

Anak Wak Mail said...

tak lama lagi jadilah blogger berjaya ni..hehe

mOon jOhari said...

GaRy ~~~ thanx....mOon dah lama fOlLow gary ... :)

mOon jOhari said...

Anak Wak Mail ~~~ amin....xde la nak bjaya sgt...biasa2 je...