Friday, 1 July 2011

Hadiah Birthday

cOunting fOr sOmeOne birthday....hehehe...jenuh jugak memikirkan pe nak dibagi...kalo buley nak bagi hadiah yang memberi makna mendalam kepada dear...so...moOn pikir buat sendiri hadiah tu....kamu-kamu semua tgu mOon uplOad pic nanti ye....


Orang kata kalo kita bagi hadiah yang kita sndri buat, si penerima akan lebey menghargai dan tAcIng....betOi ka??? kalo mOon, mOon suka hadiah mahal2....baru la sOnOk...hahaha...mOon kan materialistik...


mOon nak buat chantek2 untuk kamu yang menemani mOon di saat-saat getir mOon menghadapi gerhana bOolan chenta sebelum nih....terima kasih banyak-banyak sebab always suppOrt mOon....mOon ingat jasa kamu sampai bila-bila...insyaAllah.....semOga kamu juga mendapat cinta dan kebahagiaan kamu...amin...



11 comments:

KAMIHIDUP said...

betul tu, kalau buat sendiri orang yang terima akan lebih hargainya. :)

ArulchelseA said...

buat lebih utk aku sekali moon..kih kih kih..

Cik TeN10 said...

aha fatin kl de masa mmg prefer hasil kerja tgn sdri.. tp kl busy rembat je kt kedai suh wrap siap2 pastu bg je.. kdg2 tu lagsung xbg adiah trus.. wish je.. kih3

a'ah la moon wt la lebih sket.. nak jugak adiah dr moon.. kih3

Anak Wak Mail said...

buat sendiri memang orang tu akan terharu..walaupon xdelah cantik sangat..=)

WuMing said...

WuMing suka wang... boleh beli apa yang betul-betul perlu... he..he..he..

Khairy said...

yup..biasa orang bt hadiah sendiri lagi dihargai daripada beli je..

weh...hang ni nak yang mahal je...cian dia...kering dah pocket..haha

Bella Bell said...

antara hadiah yang mahal2 dengan hadiah yang dibuat sendiri, saya prefer hadiah yang di buat sendiri.. sweet gila.. hehehhe!!~

tapi setiap orang taste berbeza2 kan? :)



^^

Aisyah Aina said...

yep...hadiah buat sendiri lagi best :)

mOon jOhari said...

hehehehehe...thanx sayang-sayang semua....nti kalo mOon ajin mOon ingt nak buat lebey utk sayang2 mOon sume....tgu ye...

Bidadari Syurga said...

yup hasil tangansendiri lbh hargai..... nak wat kek ke?

Amoi said...

hehe.

yup!!!!