Tuesday, 19 July 2011

Perkembangan Terbaru Aidil

Salam ukhuwah....


Ni pic Aidil masa baru dimasukkan ke wad


Pada ari Sabtu dan Ahad mOon luangkan masa menjenguk dan menjaga Aidil di HUKM.....Alhamdulillah keadaan Aidil dah pulih sperti sediakala....semalam dah  keluar dari wad......terima kaseh kepada kawan2 yang sama2 mendOakan kesejahteraan Aidil....


....nyenyak dear tdo pas didOdOi mOon.....

Pas bangun tdo mOon bagi dia minum susu...tapi ibu dia la yang bancuhkan...mOon tak pandai bancuh susu sbb adik2 mOon dulu semua nyusu badan mak.....pas minum susu mOon sendawakan dia....kuat sendawa dia...hehehe....pas2 Aidil muntah...byk jugak...kena seluar n baju mOon...huhuhuhu....tak dan nak kua dating dengan PaklOng Aidil dah kena muntah....hehehe....



Ni dia pOsing selesa dalam dakapan mOon pas minum susu dan sendawa.....





Pas2 tdo balik......biasala kalo dah didOdoi mummy mOon.... 











Ni our family...InsyaAllah.....Ala suwitnya tengOk paklOng Aidil nih....errrrr...mOon ase macam nak ngOrat je paklOng Aidil....saya sayang kamu PaklOng Aidil!!!  :p




9 comments:

ArulchelseA said...

smoga cepat elok...

Cik TeN10 said...

alolo debabnye.. geram tgk pipi dia.. moga aidil cepat sembuh ea..

tggu pe lg moon,, cepat2 r masuk line !! kang lambat2 rugi kang.. haha ^^

Syuxer said...

emmm semoga aidil cepat sembuh ye..amin...

Anak Wak Mail said...

dah sihat dah..Alhamdulillah..=)

p/s: ada bakat nak jadi mak tu moon..:p

Prince Halilintar said...

dah debab dah die skrg..alhamdulillah dan syukur la dah sihat aidil..=)

siti kektus said...

nak tak nak je si aidil tu amek gambar ngan moon.
macam muka terpaksa pon ada.hehe :)

WuMing said...

Wahh... sihatnya badan dia...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

alhamdulillah dah makin sihat yerk.. moga2 cpat2 lah dapat kuar dari hospital kan...

nengok badan beliau pon dah tau sihat kembang cam cik bulan kembang ni kn :)

hafiz hafizol said...

dah leh bergambar sakan dia.. tandanya dh makin sehat letteww hehehehehehe