Friday, 8 July 2011

Nilai blOg mOon

Salam Jumaat......


Baru jap tadi mOon mengendap blOg ex-ofcmate mOon....ala...si Miss Volvo 2.....entri dia banyak shengal2 mcm dia jugak....hehehe....mOon nampak nama mOon la kat blOg dear....



Katanya  nilai blOg mOon RM 17,327.17 ...huhu...ada nilai RM....buley la mOon beli Yamaha LC 135 dua bijik...satu bagi ayah...buat p kebOn.....satu lagi bagi mak...buat p amek budak pramatang pergi dan balik sekOlah....

...nak habaQ mai.....nilai blOg mOon lebey mahai dari blOg skandal feberet mOon si TaufiQ Ariffin.....hahahahahahahahahahahahahahaha.........glamer lagi nama hang dalam blOg aku....xpe...xpe...hang kan anak ikan mak! hehehe




kalo nak taw nilai blOg kamu klik SINI ....


nanti akan kua natang nih :



Maap le....cikmOon ni x berapa nak celik IT....baru nak kenai natang nih...tapi x taw pape sal natang nih.....untuk pe sebenaQnya natang ni ujud????



11 comments:

siti kektus said...

entah. siti pon tak tau. tadi dah cuba.

nilai blog kite baru 2k je. tak leh kalah kan moon lagi. hukhuk

WuMing said...

alang alang beli... sambar lah 3 skali... Kasi Wuming satu...

shiema sufian said...

bagi sheima siket ye :)

~~Ticer Wann~~ said...

uik? blog Tier beharga RM51576.48.. nak jual la leh dapat duit banyak wat kawen... Moon tak nak beli blog Ticer? hik3

Aisyah Aina said...

baru tau jugak...nak pergi check la :D

mOon jOhari said...

siti kektus ~~~ yeyeahhhh...menang! hahahahahahaha

WuMing ~~~ buley...tgu beberapa bulan lagi....hehehehehe....

shiema sufian ~~~ x buley! mOon kedekUt sket...hehehehe

~~Ticer Wann~~ kalo buley jual n laku mOon pOng nak jual....nak kawen jugak...hahahahahaha

Aisyah Aina ~~~ mesti kena try check....kalo x,, nyesal la....

WuMing said...

Ok..ok... tungguuuuu!!!!!

KuNanGKuNanG said...

sy punya rm4406.58..nk beli motor pun xcukup tp leh la wat downpymt SAGA FL..he3

SiBudakKurus said...

ada header untuk kamu
http://kay-akam.blogspot.com/2011/07/free-header.html

oranglidi said...

haha.. kalau le nilai tu boleh kasi jual, dah kayo tu. tapi benda ni maen2 je. die untuk sedapkan hati bloger je kot. hehe.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

mahal siket pon nak kecoh... mungkin blog ko ne gelap gelita kut... tu yang jadi mahal sebab banyak kos nak renovet anti :)hahahaha