Thursday, 7 July 2011

PROFILE PICTURE

Arini mOon ase tak berapa nak ada mOod....sebab....tak cukup tdo kOt....ehehehehe....

tak taw nak pOst entri apa arini.....cuma nak kecOh profile picture mOon baru tukaQ....hehehe....


Nah amek!!! kaler biru 2 ex-bantal busOk mOon....dah arwah dah..hahahaha....kat kepala 2 bOntOt teddy bear......

2 saja utk arini....hahahahahahahahahahahahahahahahahaha



13 comments:

muhamad hanif said...

hahahaha,

teruk !



ok, ni tak jeles tau..


LALLALALALALAAAAA

shiema sufian said...

haha. kalau malas DP pown kene mcm malas jugak eh?

Anak Wak Mail said...

haha..moon main nyorok2 pulak..:p

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

si bulan kembang yang giler... ko nyorok cm ne pon tetap nampak muka ko yang tembam tu la :)

mi$sUn@3iRa said...

hahahah... terbaeekkk... =)

Miss Volvo said...

Eh tu ko ke mun? Mcm lelaki je? jehehe

anaztasias nora aira said...

mesti comel teddybear tukan :)

nora
http://norapurplebridez.blogspot.com

Arpiiz said...

haha, takpe2, asalkan update lah jugak..hehe

z u L said...

awatlah nampk mata jer moon....haha

Bidadari Syurga said...

heeeeeeeeeee... punggung teddybear kat kepala ya... yaaaaaaaaaaaaaa sama mcm akak gak....

mOon jOhari said...

muhamad hanif ~~~ kalo yg ni pOng jeles kena p buat plastic srgery la...hehehehe

shiema sufian ~~~ yup...mempengaruhi segala2nya...hehehe

Anak Wak Mail ~~~ baaa cak! x puas main nyOrOk2 masa kecik dulu... :p

Taufiq Arifin ~~~ aku mmg gila...gila kat ko abg taufiQ...hahahaha

mi$sUn@3iRa ~~~ apa yg terbaek? bOntOt bear ke?

Miss Volvo ~~~ 2 la ko...dulu x nak usha baek2 mata wa nih... :p

anaztasias nora aira ~~~ x chumil sbb adeQ mOon pny...btw...tQ dtg sini....dah fOllOW u...

Arpiiz ~~~ yezza...jnji update....tepat sekali!

z u L ~~~ ni la yang dikatakan dari mata trn ke hati...hehehe

Bidadari Syurga ~~~ tapi org x pernah lagi tengOk muka akak...

siti kektus said...

haha, taufiq tu jahat ek. tak menjaga hati langsung. haha ;)

mOon jOhari said...

siti kektus ~~~ iskkkk...dia x jahat...dia manja je....kan abang taufiQ....hahahahahahahaha.....