Tuesday, 24 May 2011

Cerita Semalam


Alahai...sudah la jatuh...ditimpa tangga bertingkat lak....atOiiii....

Semalam mOon pOsa...kalo dah pOsa tuh mmg la lapaQ...kalo dah lapaQ tuh mmg la senang ja nak marah...

sampai ofc baru sedaQ fOn tertinggal kat umah...cmna nak cOntact dengan business partner...dah la de prOjek juta2 nih...habes...habes...habes punah!!! rugi...rugi...!!! 

mOon balik keja semalam dalam kul6 sebab ada hal yang  tak dapat dielakkan....selalunya kul5.30 dah balik...panas ati dah ni...bawak unta pOng slOw2 sebab ase tak sedap ati + mata ngantOk....mOon suka ikt gerak ati...dah ase lain macam tuh jangan la paksa unta berlari 1 2 0 .... 8 0 dah ok....

sampai umah dalam kul6.40....semangat nak masOk umah...nak baring2, tengOk cerita Cinta MelOdy + Nora Elena sambil tgu bukak pOsa....sekali....apasal kunci ni banyak laen macam je....adOiiii...salah amek kunci pagi tadi...dah tersadai kat luar umah....budak2 lain balik umah kul9 ke atas....nak nanges dah ni...menggelabah gila...kalo ArulchelseA dia rOyak CUAK CUAK CUAK ....

P tukaQ syiling kat kedai pakcik bawah rumah...alamak.... x ingat la pulOk no fOn bdk2 umah laen...call Z (bukan nama sebenar) kOt2 dia buley tOlOng...dia kan selalu tOlong mOon bila mOon dlm kesusahan...dengan kata laen dia la superman mOon...jenuh cari public fOn...dalam 5 public fOn yg mOon jumpa 1 je yg Ok....tapi...Z masih di ofc la pulOk...sekali lagi malang...

sudahnya mOon melilau tanpa haluan smpai kul 9...hikhikhikhik....selesai...padan muka hang pa sume kena baca panjang2...hikhikhik..

13 comments:

mykhalis said...

dugaan,,takpe,,banyak pahala dapat tue,,,kene sabar je la,,ek ek

Cik TeN10 said...

alahaii moom.. mcm2 jdik.. cobaan..

Prince Halilintar said...

kesian moon..byk betul dugaannya..bersabar byk2..jgn stress2.hihi

mOon jOhari said...

mykhalis ~~~ mOon mmg penyabaQ...hehehehe

Cik TeN10 ~~~ dah mcm cerita pendekar bujang lapOk dah...cObaannnnn.....

Prince Halilintar ~~~ tak stress tapi tensiOn ja...hikhikhik

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ish3...klo ca memang hangin da..lepas 1 , 1 perkara lain jadik...huhu...

Cik Teddy said...

cik tag mo0n cantik dlm entry..jom singgah!hihi
--->besarnya ujian berposa^_^

Liza Razak said...

adoii..kesiannyer...kalau saya jd mcm tuh x tau laa mcm mne nk handle..huhu

mOon jOhari said...

Cik Teddy ~~~ jgn puji cantek..nnti mOon maliu nak letak gambaQ...

sat lg mOon p tengOk...

mOon jOhari said...

Liza Razak ~~~ memula gelabah jugak...pas dua tiga saat rilek dh...

~~Ticer Wann~~ said...

haha sabaq banyak-banyak..memang dugaan..kalau puasa lagi banyak dugaan

budakkampung39 said...

alahai moon2...pasni stendby kunci tu yer...henpon siap2 masok dalam dompet...sebelom nak tido siap2kan ape yang patot...macam saye,sebelom tido dah stendy baju,spender yang nak dipakai esok :-P

rajen bace?singgah sini...
bigbom:team ala korea dari malaysia
bila artis seksi cakap pasal aurat

mOon jOhari said...

Ticer Wann ~~~ tepat sekali...dugaan berpOsa...

budakkampung39 ~~~ TERsalah amek kunci...henpOn mmg selalu tertinggal...pakaian mmg sll stndby mlm2..takOt nanti pagi2 p keja lupa pakai baju lak...hikhikhik

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kesian budang kembang bulan ne... relaks sudey sis :)