Wednesday, 25 May 2011

Jom Join BLOGLIST SHIEMA SUFIAN

....Selamat Pagi....

pag-pagi lagi dah layan blOg...hmmm...tarrrraaaa....mOon telah di tag oleh Cik Duyung (Ca) untuk jOin segmen ni...mOon pOng jOin la...ye la...kita nak orang kenal kita so kita jangan la sOmbOng dan tak nak kenal2 dengan orang lain....

Chumil kan banner ni...jOm klik dan jOin jOm...


belOg nih sgt simple ... kemas... bersih....dan...header dia sgt chumil...kaler pepel lak 2....


sebab mOon tak berapa nak cantek so mOon pilih bloglist kategOri "puteri cantek"...mOga2 pasni akan jadi puteri yang cantek...!

mOon xtaw nak tag kat sapa...so mOon tag kat sume yang baca entri nih...buley???? jOm la ramai2 jOin dan meriahkan segmen ni...buley tambah kenalan di dunia blOgger nih....

2 comments:

ArulchelseA said...

slmat pg...teh tarik satu ....

mOon jOhari said...

...EllOw der...lu salah masOk kedai...ni butik baby la...ayOyO...