Sunday, 15 May 2011

Heart BrOken

kekurangan mOod la arini...biasa la...patah ati...heart brOken...huhuhuhu....








Semalam dOk layan channel 109 seterOw mOon terbaca kat ruang chat " Rozita che wan dah buat pengesahan bercinta dengan Shahir " .... What the?????


Huhuhu...lalu mOon pn nanges pai kua air mata darah...waaaaa....









Cinta tak mengenal usia. Itulah yang berlaku apabila Rozita Che Wan, 39, mengesahkan dia bercinta dengang Shahir Zawawi, yang 16 tahun lebih muda daripadanya. Rozita Che Wan mengaku tertawan dengan sikap dan budi pekerti Shahir. Tambahan pula, mereka berdua orang sekampung.
Namun, pada pihak Shahir masih lagi menafikan hal tersebut, berkemungkinan besar untuk menjaga hati peminatnya.Bila ditanya pula ibu bapa shahir tentang gosip anaknya, Shahir dengan Rozita Che Wan, hanya mengeluarkan perkataan ‘No Komen’ berkaitan hal ini.
Shahir yang bakal muncul dalam filem sulung berjudul Karak 26 Mei ini bagaimanapun, kelihatan lebih selesa bercakap soal kerjaya berbanding peribadinya. Namun, dia sedar cerita gosip antara mereka kekal bertapak apabila memberitahu akan sering digandingkan dengan Rozita Che Wan bagi penggambaran akan datang.
SUMBER : SINI YE
hmmm....nampaknya keputusan mOon kapel dengan mat rempit berhidung jambu mungkin dapat mengubat hati yang remuk ni...huhuhuhuhu....
pape pn...kalo betOi depa ni kapel,mOon harap Shahir mengaku...x lari aihhh peminat2 hang....jangan jadi mcm senior hang 2....dOk nafi2, no kOmen bagai last2 kawen jgk...bimbing la kak Rozita tuh baek2 ye....dan x mo jadi mcm cikgu hang...cikgu Que dan cikgu linda...npk dah sweet...tp...gambar menceritakan...

mOon tetap sayang Shahir ..kan Cinta Sejati mOon...mOon akan p tengOk filem sulOng lakOnan Shahir dengan Anak Pak SulOng iaitu Z (bukan nama sebenar)....waaa....

~~~~~merepek~~~~~

14 comments:

Jo Qusary said...

shahir tak hensem, hehehe

mOon jOhari said...

aaa aaa...sejak kapel dengan kak ita ni dia dh x encem...

Syuxer said...

adehhh..banyak lagi laki kat dunia ni hehehe..

rara pinkmafia said...

heheheheheh tolonglah.dh mcm mak n anak kot.cr lah pompuan lain ye shahir.rara pon ada ni.kehkehkeh.

Cik TeN10 said...

tak minat sgt artis2 ni.. lebih minat lagu mereka.. hihi

Prince Halilintar said...

prince pon lbh minat lagu yg mereka nyanyi je ...

Miss Tira said...

No Komen alasan paling biasa artis buat. Dunia artis ni banyak pura-pura je.

mOon jOhari said...

Syuxer ~~~ memang pOng...tp nak shahir jgk...hehehhe

rara pinkmafia~~~ ntahnya...kita pOng sekampung dgn shahir kan...

Cik TeN10 ~~~ nak buat cmna...mOon kan gila glemer...huhuhuhu

Prince ~~~ eleh...xmo kawan...

mOon jOhari said...

Miss Tira ~~~ 2 la...mula2 x ngaku...tengOk2 pasni kawen...xpn ni gimik utk lakukan filem akan datang depa kot...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sampai ati rozita curang ngan aku .... heheehe :(

fadh leyanie said...

bila wartawan tnya rozita,,dia mngaku bcinta dgn shahir,,bila tnya shahir,,dia kata tak..bila tanya mak shahir,,mak shahir kata tidak akan jadi begitu! bila tanya moon johari...??

Cik Bidadari said...

dalam bulatan? perghhhh cinta itu buta... aduh... entry makan dalam nie... untuk shahir... cantik

mOon jOhari said...

Taufiq ~~~ hang pOng heart brOken yeee....

fadh leyanie ~~~ bila tnya mOon jOhari jawapannya "shahir hanya sesuai dengan moOn...lgpn kami SEKAMPUNG jugak"...hheheheheh

Cik Bidadari ~~~ ni bukan cinta buta tapi butakah cinta...ehehehe...

rj Etika said...

err...yg gambar que dengan linda jasmin tu diorg ckp bukan diorg minum kan. err...penah dgr la dkt mane tah.