Wednesday, 8 February 2012

Penangan KFC - Pekerja KFC Kurang Ajar

Salam ... 

Ramai kOt dah tengOk video ni ... 
mOon tak mau kOmen banyak2 pn sebab mOon tak tahu sangat pe isu sebenaQ sampai mcm ni sekali kecOhnya ...




yang mOon tak suka ialah mula la ada pihak mcm cuba nak lagakan MELAYU - CINA ....

benda kecik je kOt ... selesai cara elOk...
kita ni berpijak di bumi yang sama...hidup baik-baik tanpa kira agama dan bangsa .... baru berkekalan keamanan ni ....




4 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ini menunjukkan tahap kesabaran seseorang ada batasnye

KhaiRin : anies said...

kite x leh wat tuduhan melulu..kena tgk jg punca sbnr..

Zie Madini said...

alaaa...tak dpt plak nk dgr conversation dorg gara² computer kat opis zie takde speaker :(

Rabiatul Adawiyah said...

Zaman skrg..-,-'