Thursday, 8 March 2012

Selamat Ulangtahun Kelahiran

waaaaa ..... mata tak buley tido ... bukak FB semua cerita pasal banjir ... awal tadi adeQ mOon dah kecOh SMS umah kami kat Ampang nun banjir ....

tak mo taip entri panjang2 sebab diri sendiri malas nak check typing errOr .... semalam dan arini banyak betOi kejutan dalam hidup mOon ... ada yg OK dan ada yg TAK ok ... terima semua dengan ati terbuka dan ucapan Alhamdulillah .....

dan ... mau wish selamat hari lahir untuk teman baek mOon... dia selalu ada di sisi mOon tak kira suka atau duka...teman paling setia , sehidup semati gitu ...SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN untuk diri sendiri .... yeahhhh ~~~~




 semOga keimanan dan ketaQwaan mOon bertambah seiring bertambahnya usia...dan semOga kebahgiaan sentiasa milik mOon ...


dan header blOg tentang bOolan dOt blOgspO mOon tukaQ ke design asal yang ntah pape ni atas permintaan abang gumOk mOon ... mOon pOwn macam dah rindu kat header ni ... header ni la yg selalu abang gumOk tengOk bila bukak blOg mOon masa mula2 kenai dulu...ehehehehe ...Ok ... dOakan mOon berjaya di dunia dan akhirat dan terpelihara dari kemungkaranNYA.... amennnn ....



2 comments:

rafiq said...

anda dijemput!

http://darahmalaya.blogspot.com/2012/03/contest-budi-bahasa-budaya-kita.html

Koding said...

Selamat Hari Ulang Tahun...