Wednesday, 4 April 2012

SALING MERINDU ~~~

Assalammualaikum WBT .... 




kenapa ek .... mOon sayang dia ...mOon rindu dia... tapi mOon selalu abaikan dia .... huhuhu .. dia pOn mesti rindukan mOon ...dan pastinya kami saling merindu ... 



wahahaha....jiwang gitu ! 

miss u so much la my blOg ! heheheehehe ....


sebenaQnya banyak je idea mOon ni ... tapi tak taw la nape yang malas sangat nak update ... nak bersara berblOg ni rasa sayang pulak ...sama la mcm lagu tu ... hehehehe ....

mungkin banyak sangat pikir nak tambah rezki keluarga kOt ... kan ? hmm ... kalo dah nama bukan rezki tu dah masOk mulut pn jatuh keluar semula ... tak gitu ? tapi kalo dah namanya rezki , dOk diam2 pn datang bergOlek elOk ja mai kat kita ....

mungkin jgk penyakit ni disebabkan mOon suka sangat keluar berjalan2, lepak dan santai2 dengan abg bOolat serta kawan2 kami kOt ... kawan2 kami ??? yelah ...sejak kawen ni, kawan dia jadi kawan2 mOon jgk..kawan mOon pOn jadi kawan2 mOon jugak ...

sebagai seOrang isteri semua mahu berada di samping suami tercinta tak kira susah atau senang ... dan mOon rasa sangat bersyukur mempunyai suami yang sangat memahami, penyayang dan spOrting ....



Ok la...
dah terlebey membebel lak ... mau merempit pulang ke rumah mertua kOo... huhuhuhuhu



2 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

wahh moon da kawen? tahniah2... sori xtau... n lama xjenguk blog moon.. really busy... pepun moga bahagia smpi bila2.. :)

mOon EyEzS said...

ye ticer ... dah kawen 16.12.2012 ... hehehe .... mOon pn sama mcm ticer ...