Tuesday, 10 April 2012

SUPER SPONTAN

Haipppp .... !

tOlOng jangan kaco ... mOon tgh sibOk ni ...
sibOk nak habiskan tengOk SUPER SPONTAN ....

Best sangat ... semua spOntan ...

jOm layan sama-sama .....


Setakat ni mOon baru dapat habiskan part 3 EpisOd 1 ...
Suka tengOk artis-artis yang jOin ... happening je... 
tapi ... macam tak sesuai dan mesra je Adibah nOr jadi pengacara ...
Apa pendapat kamu-kamu semua ?



9 comments:

nazira said...

keje3!!!.. ape ni lyn utube bagai.. huhu..

http://ruangannazira.blogspot.com/

Liza Razak said...

saya pon suka layan super spontan ni..kelakar gile !!

cinnamon.com said...

salam adik.

ada tgok sekali mmg gelak sgt..

lps tu suami tak bg tgok dah.
sbb suami kata.masa kita gelak tak ingat Allah.

ketawa ahli dunia katanya.

melalaikan.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

umah ak xde astro.. so xdpt nengok cter ni.. anti aku explore kt youtube k... hahaha

mOon EyEzS said...

Nazira ~ mcm tu la kalo bOs x dak...hehehe....

Liza Razak ~ kan ... super kelakar ...

cinnamon.com ~ hmm..penah jgk dengar .. tapi hidup perlu jgk ketawa ... baru ceria sket hdp ....

TaufiQ ~ aku tengOk kat u tube jgk sbb x dak masa nak tengOk kat astrO....hehehehe

Cikpuan rara said...

best ke moon.rara x tau knp rara x berminat.baby x suke tgk kot.hehehe

mOon EyEzS said...

Cikpuan rara ~~~ best wOhhh ..cuma pengacara dia tu kureng best kOt ...

Cik Rose Cute said...

BEST KE?TAK PERNAH LAYAN WALAUPUN ADA ASTRO HIHIHI

mOon EyEzS said...

Cik Rose Cute ....best wOoOo....layan kat utube ... lagi best dari layan kat asterO kOt. ...