Monday, 9 April 2012

Untuk semua fOllower tentangbOolan dOt blOgspot

Hah ??? arini dah 9 April dah ...dah terlepas 7 April ... waaaaa ... dah terlepas .... aaaaa ....
waaaa....huhuhuhu...
sambOng lagi nanges .....waaaaa ..... 
T_T

Ada apa dengan 7 April yang mOon dOk sedey2 sgt tu ...? Pada tarikh tersebut sebenarnya genap la setahOn usia tentangbOolan dOt blOgspOt ni ... tapi terlepas la pulak .. hehehehe...

Sejak akhir-akhir ni mmg mOon jarang update / pOst entri ... tak menyempat ... hehehe ... dan dah kurang sangat berblOg walking ... tapi syukur alhamdulillah masih ada yang sudi bertandang , kOmen dan sudi fOllOw blOg tentangbOolan dOt blOgspOt yang tak seberapa ni .. tenkiu semua ...

TAPI ....ada fOllower mOon yang tak dapat mOOn nak fOllOw blOg mereka sebab tak dak link ... 

mai sini mOon tunjuk cmana nak buat supaya link tu muncul dan senang orang nak fOllOw kita balik ...

Mula-mula pi kat DASHBOARD 


Pastu sayang-sayang semua klik kat SETTINGS macam mOon kat dalam gambaQ di atas ....

Ok...pastu akan kuar seperti gambaQ di bawah .... klik tang PUBLISHING ... 




Pah tu taipkan link sayang-sayang semua macam yang mOon circle kan dalam gambaQ di bawah .....


Kemudian SAVE SETTINGS


 Siap !!! senang ja kan?

Sayang-sayang semua yang belum mOon fOllOw bley tinggalkan LINK kat kOmen entri ni ... bley ? nanti mOon akan terjah blOg kamu semua...


7 comments:

aisyah humaira' said...

happy bzday blog awak yg ke setahun..blog niera pon setahun tahun ni..2 april 2011 :)
dekat2 je bezday blog2 kita kan?hee~

mOon EyEzS said...

tQ aisyah humairah ...nice name and nice blOg ...

bape ari je lewat kan ...

shiema sufian said...

Happy Anniversary (:
p/s : sorry lama tak bw, busy sikit (:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bnda ni ak dh lame tau la gemokk... annivessary blog ko ek.. xde hadiah untuk follower ke.. kedekut gilerrr

Ini Kisah Tia said...

alamak , dah tertinggal sudah .. hehe

~AmyLiana86~ said...

epy annversary...thanks singgah blog amy..hehe

mOon EyEzS said...

tQ semua ...

TaufiQ ...aku tgu ko bagi adiah kat aku dulu ... hehehehe