Friday, 30 September 2011

Perihal Chenta Lagi

Hehehehe....


Gerhana bOolan chenta dah nak hilang kOt...syukur alhamdulillah.....


Bagi mOon, mOon tidak takOt untuk bercinta lagi...tapi mOon takOt kalo terluka lagi kerana alasan  yang sama...tapi ada bagOsnya jugak putus cinta ni....


Secara persOnalnya ada beberapa kebaikan dari gerhana bOolan chenta ni.....betOi...kalo tak caya jugak cubalah berusaha ke arah frust tertOnggeng.....


Firstly,kurang selera makan...ni yang paling ketara la yang mOon lalui...so....jimat duet belanja makan....dan...dapat kuruskan badan...semua baju2 dulu yang tak celuih la ni dah celuih...berehhhhh...!






Dah sedey2 baru la nak ingat tuhan....jadi semakin dekat diri dengan Maha Pencipta....syukur..tu tanda Allah sayang mOon...






dan...ni part paling syiOk pas putus chenta.....buley adjust pakwe2 laen yang lebey encem, kaya, segak, macho bla bla bla bla....lalalalalalalalala ~~~~

nak yang melayu lOok ke?

Sekali...laki orang daaaaaa......




kalo ala2 Japan pn kiut jugak...sesuai la dengan mOon yang ala2 kOrea hindustani nih...kihkihkih




Ataupun nak yang macam ni???? meleleh ayaQ lioQ......



Hmmm...chanteQ dalam insyaAllah chanteQ la luarnya....dan semua orang mengimpikan sesuatu yang indah dalam hidup ni....jadi....dari terus menanggung derita lebih baek belajarlah lepaskan sesuatu yang bukan milik kita.....pasti hidup lebey CERIA...





8 comments:

ArulchelseA said...

mkin turun ek...ada tu mkin naik.. bila putus cinta..

rara pinkmafia said...

ala knp moon dh kurus ke?best nya,tak payah susah2 nk bli ubt cm rara.

Cik TeN10 said...

move on.. look forward and never turn back !! :)

cik sakdi said...

mun,aku putus cinta xkurus pon.same je selera aku weh. :(

ApiH said...

ooo... camtu putus cinta ye...

aleen aiden said...

hu3,semoga jodoh kamu lebih baik daripada si dia seblum nih. :)

mOon jOhari said...

tQ kawan2.....

lOok fOrward...

yeahhhhhh!

Syuxer said...

cinta tak pernah pudar..ianya sentiasa terbuka untuk dinikmati..janji diri tabah n kuat..