Friday, 7 October 2011

Cekelat Paling Sedap Di dunia mOon

Owh...dari semalam lagi dOk ngidam nak makan cekelat BENTO a.k.a cekelat susu....sapa tak pernah makan masa kecik2 dulu rugi la....mOon sampai ke tua masih lagi meminati cekelat susu...paling mOon suka perisa rOse dengan cOffee...syerdap nya!!!


Kalo la dapat 80 juta paket cekelat susu mcm ni kan best......



I swett like a milk candy <-------- tetiba!


^_____^




21 comments:

..cik gugu.. said...

ske ni jugak!!!!!!!!!!

rara pinkmafia said...

aah moon.mana hilang,hmm ada lg ke jual coklat ni?rara pon x jumpa dh.

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca pon suka...tapi kalo makan sekejap je habis sebab ca suka gigit..xsuke kemam..hehe..sebab sedap digigit. mmg susah nak cari gula2 ni skang..naseb kat tmpt ca sng gak cri.. :)

Bella Bell said...

sepp sikit! sama la kita.. saya pun suka cekelat ni... hehehhe~~~

nabilah_2908 said...

suka juga...eeee..lama dah tak nampak...kat mana jual ni...? huhu.. :)

mOon jOhari said...

..cik gugu.. yeahhhh....sama!

rara pinkmafia ~~~ cheQ betapa di gua HiraQ...hehehehe

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ ada jual lagi....esOk nak p cari kat kedai bOrOng...tapi mmg susah nak dapat...betOi...gigit kunyah2 lagi cedap!

mOon jOhari said...

nabilah_2908 ~~~ kedai bOrOng ada jual....esOk kita p cari ye....sedapnyaaaaa......

KuNanGKuNanG said...

best cekelt ni..suka sgt2...

shafiqabdshukor said...

tak suka.. tak suka..
suka kopiko je..

Syuxer said...

lama tak makan coklat neh hehe manis-manis..yang penting murah gila time tuh..10sen 5 biji hehe..

Cik TeN10 said...

ohh yg ni dulu masa kecik2 mmg fevret lah ni !! kalau pi kedai runcit mesti beli ni.. lagi satu keropok yg perisa durian tu.. skrg ni dh ssh nk jmpe.. yg tu pn sodap gak !! hihi

budak penjara said...

kt kedai runcit de jual gak ke??heeee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

makan je la yang ko ingat.. cam ne xbulat je.. haha

Prince Halilintar said...

susah nk jumpe ceklat ni dah skrg,,

Bidadari Syurga said...

lepas makan gosok gigi ok sayang...?

rara pinkmafia said...

moon ni link hiv tu

http://lipslikesugar87.blogspot.com/2011/07/info-bout-hiv-test.html

http://lipslikesugar87.blogspot.com/2011/07/hiv-testperlu-ke.html

Zul Fattah said...

masa kecik2 dulu.. slalu beli coklat susu ni

ApiH said...

cokelat zaman kanak2 dl ni. tapi sekarang masih ada jual..

mykhalis said...

lama dah tak rasa ni

kaynote said...

rasenye time kenduri ade gak org bagi

♥ p a a n i ♥ said...

i pun suka gilaaa gula-gula tuuu!! coffee best.