Friday, 27 January 2012

Duyung dugOng duyOng ...

Duyung ... omputih panggil MERMAID ... 


masa kecik-kecik dulu mOon selalu bayang kalo jadi duyung kan best ... chanteQ ... buley hidup kat darat dan air  jua ... 


ala .. tak suka la nak membebel panjang ... jOm tengOk je la beberapa picta duyung  ... 







Ni mOon selalu berangan masa kecik-kecik dulu .....






Eiii ... ni lak duyung (duyung ke) seram ... seriau aihh cheQ tengOk ... 



Yang menjadi persOalannya Wujudkah duyung ni ? Atau hanya dOngengan jah? 
Errr ....  Duyung dan dugOng tu sama ke? 




Pape pOn dua picta duyung ni memang buat mOon tersenyum  ^_________^





DUYONG THAILAND MAI !!!! kihkihkihkihkih



Selalu tengOk anak dara dan mak duyung je....ni kita tengOk anak duyung lak....Ala tOmei-tOmay baby duyung ni ..



nak sekoQ duyung encem mcm ni buley ? ? ?  ... kihkihkihkih







Aaaaaaaaa.....tutup mata ....waaaa.... buat aksi lucah lak kat blOg tentang bOolan dOt blOgspot ....saya naif...tekejut tengOk gambaQ lagu ni ...waaaa...

T_T


14 comments:

tucintiut said...

hhahahahahhahahaaha..........lawak gilerrrr.... babi laaa babiiii.... erkkk....... hahahahhaha

ArulchelseA said...

uikk cuak tgok ...

mOon jOhari said...

jangan nak membabi buta kat sini babi ... hahahahaha

makcikkantin said...

moon,
macam mana nak bagi cursor tu jd cam moon punya?

KAMIHIDUP said...

Wujud ke tak, tak tahulah. Ada kot. :-)

Original CikTeddy said...

hey,baby dyung tu omey!

mOon jOhari said...

makcikkantin ...
dulu mOon tengOk tutOrial kat blOg...blOg mana tak ingat dah...lupa dah... nti mOon try cari balik ...
^_^

mOon jOhari said...

KAMIHIDUP ... kalo wujud mOon nak sekOq..nak yg baby tu ... chumil kan cik teddy ...

mykhalis said...

wahahha.. sian jadi duyung jantan..takde nikmat hidup

mOon jOhari said...

khalis ~~~ nikmatnya tersembunyi ... kihkihkih

Original CikTeddy said...

kak moon,lagu tu tajuknya unintended kalo x silap..by muse =)

Uncle Lee said...

Hi Moon, I really enjoyed the pics here of mermaids, merman, merbabies, ha ha.
That rd and 4th pic betul ke? Di mana tempat ni?
Or is it a hoax. April fool joke ke?

You have a nice day, and keep a song in your heart.
Lee.

alikubur said...

spa plak yng pdam mcej sya nh ish....bencinya sya....

alikubur said...

klau lh mcam nh setiap hri smpai bila kita nk fkirkan tentang msa dpan mereka tapi bagi sya lh kan duyung tu xwujud lh .