Wednesday, 11 January 2012

Semua Tentang bOolan

Salam ....
Hai kawan-kawan....

lama tak update blOg...kekOnOn busy la sgt mOon ni...hehehehe
ni hah....lama betOi tak buat huru-hara kat blOg sendiri....

sejak akhir-akhir nim banyak betOi benda yang kebetulan berkaitan dengan diri mOon .... hehehe...


jOm tengOk pe kebetulan tu...mesti ada yg muntah darah sbb teruja tengOk muka mOon yg kiut nih kat blOg tentang bOolan...jarang mOon uplOad gambaQ muka sendiri.... :p

Parking lOt kat shOpping Mall ... reserve khas untuk mOon a.k.a bulan ... hangpa ada??? takdak kan???? sentap bertan-tan tengOk lOt parking mOon ni ye...


 Beruang Bulan .... so, buley jadi pet mOon seterusnya la pas ni...ala chumil2 my new pet nih....hahaha


Ni plak SignbOard yang menggabungkan nama bOs (KHIR) dan ayah mOon (JOHARI) .... hambOiiii....ke main lagi ye...nama disatukan dalam 1 signbOard....hangpa ada??? tak dak lagi kan...hehhehe




Ada lagi beberapa kebetulan yang berkaitan dengan mOon...tapi buat masa ni , ini je la mOment yang dapat di snap....


^___^


17 comments:

KAMIHIDUP said...

selamat tahun baru moon. :)

Anak Wak Mail said...

wow..malam2 tengok langit pon boleh nampak moon..;p

mOon jOhari said...

selamat tahun baru...miss u KAMIHIDUP!

mOon jOhari said...
This comment has been removed by the author.
mOon jOhari said...

Anak Wak Mail ~~~ malam semalam ada bulan...malam ni kita tunggu la...kan?

Liza Razak said...

dah lama moon x update blog..nnt update lg ek..

mOon jOhari said...

Liza....miss u so much laaaa.....insyaAllah mOon akn usahakan....hehehe...rindu blOg liza...

Cikpuan rara said...

hmmm lama nya tak update.mana hilang?

HAFIZAL said...

WAH...NAMPAK MCM KONGKER MOON YERK....

shiema sufian said...

selamat tahun baru. alahai, semuanya ade simbolik tersendiri (:

mOon jOhari said...

cik puan rara ~~~ sket ari lagi mOon bOngkar ke mana mOon menghilang....hahahaha

Hafizal ~~~ memey aaarrrr...mOon kan tamak!

shiema sufian ~~~selamat tahun baru lalink ... yg penting simbOlik tu ada nama bulan...hehehe

KuNanGKuNanG said...

amboi2..bukan main lagi..glamornye dia..he3

mOon jOhari said...

aaarrrrghhhh kunang-kunang...rindu banget sama kamu! sejak akhir2 ni gila glamer la pulak mOon ni...hahahahahaha

KhaiRin - anies said...

lama betul menghilang ya

mOon jOhari said...

saja ja nak bagi khairin - anies rindu kat mOon....

tucintiut said...

...samat tahun baru PUAN MOON.... hikhikhik....sonoknyer jd Cik Lagik... hikhikhik :p

mOon jOhari said...

serOnOknya jadi PUAN cik tucintiut...
dah tak yah maen masak2 / kawen mcm ko....hahahaha...sengal dOo...