Wednesday, 11 January 2012

Gegurl 1986

Perhatian! Perhatian! 

nampak gayanya gegurl-gegurl yang lahir tahun 1986 tengah rancak buat clearance stOk status BUJANG...betOi tak ? ? ? tahun 2011 sahaja ramai gila kawan-kawan mOon kawen....

termasOk la sOrang kawan mOon masa kat medan ilmu dulu....kamu pengantin yang chumil banget Aishah...! dear ni salah sOrang kawan baek susah senang dengan mOon dulu...lama gila la tak ketemu dear...wedding dear mOon x dapat p sebab ada hal yang tak dapat nak dielakkan.... 

jOm kawan-kawan kita dOakan semOga Allah memberkati pernikahan Nor Aishah Shamsudin dengan pasangannya Khairul....semOga kekal hingga ke syurga...



3 comments:

KhaiRin - anies said...

cun banget!

mOon jOhari said...

mesti la...kawan mOon semua cun2 mcm mOon jugak...

Anak Wak Mail said...

haha,,bukan tahun 1986,,tahun 1987 pon sama..ngeh3x..;P

semoga kawan moon berbahagia sampai syurga..^_^