Wednesday, 20 April 2011

3 PERKARA YANG ORANG PEREMPUAN TAK SUKA !


 1) umoQ
2) berat badan
3) perempuan laen a.k.a  hOney  madu

Kalo nak ikutkan mOon ase banyak je lagi yang perempuan x suka...tp ni majOriti perempuan x suka kOt...ada betOinya...3 list ni mOon tengOk kat dalam cite Alang Menanti Malang kat Astro...


17 comments:

storyfromme said...

setuju.lagi-lagi part madu tu.

Moon Johari said...

@ storyfromme
iye kan...mmg x dpt dinafikan lg...

Miss Tira said...

Citer apa tu. Tak pernah tengok lagi. Huhuhu.

Myra Jay said...

Yup stuju :)

tEntanG bOolan said...

Miss Tira ~~ Ala...cite yang kat astro 2...alang tu lakonan Shmasul Ghau Ghau..isteri dia EnOt...jOhan pn de blakOn...sbnr ny x tengOk pai bahes pn...hehehehe...

tEntanG bOolan said...

Myra Jay ~~~ yup! betOi kan...ramai setuju...

mykhalis said...

yup.. 3 benda nie sensitip.. kalau nak kena mata lebam tanya le..

Cik Bidadari said...

setuju sengat... adoi... berat tulah yg paling sensitif... tapi tak sesentap madu...

tEntanG bOolan said...

khalis ~~~ kalo x mo lebam jangan tanya...tambah2 no.3 tu...

tEntanG bOolan said...

Cik Bidadari ~~~ boOlan a.k.a mOon setuju dgn kOmen kamu...errr..berapa berat badan kamu? hikhikhik

cik toora said...

100% saya setuju..
yg no 3 tu paling x suke..simpang 44 malaikat..

mOon jOhari said...

cik tOora...aku x taw aku paling x suka yang mana satu...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

lelaki suka yang no 3 tu... hehe

mOon jOhari said...

taufiq adlh calOn2 nk lebam mata...hehehehe

Cik TeN10 said...

ha ha ha.. bab ni mmg sensitip bg pmpuan nih.. nk kna tabuh try la tanya.. kihkih

mOon jOhari said...

Cik TeN10 ~~~ kalo x kena tabuh pOng kena bantai smpai lembik...hehehehehe

miea (nur 지도) said...

hai semua,nk menyebok jgk blh x?