Wednesday, 27 April 2011

Contest candid dari blog SUEMUNCET

Contest pertama mOon nak jOin ni...dari blOg suemuncet ...mOon telah ditag oleh EB sal cOntest best nih...
tanpa segan silu mOon fOllow suemuncet yang x muncet nih...


Syarat :


1)  letak banner 


=Muncet=


       Tindakan mOon : SELESAI!


2) nak follow blog aku pun boleh..dan tak nak follow pun takpe..takde paksaan..
       Tindakan mOon : mOon pilih untuk fOllow


3) tajuk entry tue "Contest candid dari blog SUEMUNCET"..
      Tindakan mOon : SELESAI!


4) letak gambar "candid"...so mOon pertaruhkan tiga keping gambaQ ( tamak kan? )...sebab tuan punye cOntest dh bg kelulusan letak bpe pun x pe...hehehehe....


GambaQ ke-1 :)


 Sebab : Dalam cirle adalah bOs mOon...hehehehe...mOon pertaruhakan rupa bOs mOon..muka dia npk kiut sgt...mcm dOraemOn pn ada...ni gambaQ masa sambutan Maulidur Rasul 2011...Lg satu sbb mOon suka kaler pepel...


GambaQ ke-2 


Sebab : GambaQ ni amek masa Sambutan Maal Hijrah 2009..lama dah ni...tapi ase mcm baru je lagi...candid kan? sume pandang kamera sebelah tanpa sedar Incik Z ( bukan nama sebenar ) atau nama barunya ROY tengah snap aksi ni...siap ada Ayah Man gegar2 lagi kat belakang 2...suka gambaQ ni sebab Que Haidar...lain penampilan dia dengan gambaQ panas dia dengan wife enjOy baru2 ni...


GambaQ ke3

Sebab : Ni muka peserta kursus yang mOon jadi Urusetia...cOmel je muka dia yang berkerut2 tahan ngantok 2...hehehehe....


5) tag kat 5 orang kawan :

 / cikten10 / cik toora / Emiko / M.J /


6) Saya follow blog SUEMUNCET kerana nak jOin cOntest ni! waaa jujurnya...senang sket nak taw keputusan cOntest ni nanti...antara sebab lain ialah Muncet kan depannya bunyi Moon... jadi muncet = mOon+cet... ^___^


Gudluck dari diri sendiri untuk 1st cOntest !!!!

13 comments:

Miss Tira said...

Hahahaha, kelakar gila muka boss Moon tu. Kiut seh! Anyway good luck ye.

Take note: Blog anda ada masalah bila buka guna Chrome. Tira terpaksa buka guna Firefox. Kalau guna Chrome dia kata ada Malware.

Prince Halilintar said...

prince tgk muke urursetia tu mcm xcukup tido je..ciannya..hehe

gud luck ye tuk contest ni..

mOon jOhari said...

Miss Tira ~~~ tQ...saja2 je jOin..mcm best je...xkiut kan muka dia...beliau pn tekejut tengOk kekiutan beliau...hehehe

nape ye jadi begitu...hamba ini dah la tidak kretip IT...adussss...

mOon jOhari said...

Prince ~~~ 2 muka peserta la...hehehe...urusetia yang tengah amek gambaQ ni...hehehe

Miss Tira said...

Layout yang kamu gunakan dari CutestBlogOnTheBlog ea? Kebanyakkan yang ada msalah ni blogger yang guna layout dari website tu. Dulu okey tapi entah macam mana sekarang ni ada masalah pula. Try remove dan guna layout standard yang disediakan pihak blogger.

mOon jOhari said...

Miss Tira ~~~ yup! Terima kaseh banyak2 ya cik Tira...nanti cik mOon try ye...owh...sgt2 berterima kasih...

sueMUNCET said...

ececehhh...hikhik..
goodluck okey..thanks join contest nie..

kalau nak tahu perkembangan contest nie,
sila la like page blog saya kat facebook kalau taknak pun takpe.. ;)

http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

mOon jOhari said...

sueMUNCET ~~~ malu nak jOin cOntest2ni...tp dh jOin pn...hehehe...

jarang On FB...nanti kalo on kOmpOm like... ^__^

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

jom join nie...ca tag kmu.. :)

=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=

mOon jOhari said...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ ~~~ terima kasih tag mOon...jap lagi mOon tengOk ye...

Lulu caldina said...

gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p

mOon jOhari said...

Lulu caldina ~~~ thanks dear sudi snggah blOg ni...dan terima ksh jgk wish me...hehehe...