Monday, 11 April 2011

Kampungku Nan Permai

mOon berasal dari Trong, Tepeng, Perak...MoOn mmg dilahirkan dan dibesarkan kat sana...pas hbs sekOlah baru la mOon bley kua dr kepOmpOng trOng...hehehehe...
......

kalo kat area Tepeng, sebut saja Pecah Batu mesti sume org taw tempatnya...kawasan sungai air terjun yang masih terpelihara...sejOk ja...jOm cuci mata dengan pemandangan Pecah Batu yang dikirim oleh AbuAmir Photography....
.......






waaa...ni buat ase nk balik kpg je ni...

T.T

8 comments:

KHRLHSYM said...

lawa gambar tu.. baru buat blog ke? selamat berjaya. :)

munirAh jOhAri said...

...kwn yang kirim...terima kasih...baru bljr2...ni blOg org laen best2 je...hehehe

Miss Tira said...

Huuu nak pergi sana (sambil pegang-pegang screen laptop).. :(

munirAh jOhAri said...

tengOk gambO pn dh ase teruja kan? hehehehe

AizA said...

wah... cantiknya ciptaan ALLAH... nak g sana... bg lah alamatnya... nak g sana.... nak g... kena bg tau ayah eden ni...

munirAh jOhAri said...

Aiza~~~ kalo dr KL ikt hgway PLUS..amek exit Changkat Jering...pas tOl 2 turn right kat traffic light...pas2 terus ja sampai pekan TrOng...nti npk signbOard..xpn tnya je kat kedai tepi2 jalan...nti moOn share lagi tmpt2 menarik kat TrOng... :)

Cik TeN10 said...

wahh.. dh lme tak gi mandi manda.. best nih kl dpt gi.. cantik je..

mOon jOhari said...

Cik TeN10 ~~~ mandi manda smbil barbeque..best...sejuk je..