Monday, 18 April 2011

MoOn seOrang Pembunuh!

hahahaha...mOon sEorang pembunuh..!    wahahahahahaa... (ketawa dengan bangga)
....
tengah syOk2 buat reja tadi tb2 ja ase benda merayap2 kat kaki...ku fikirkan semut...sekali tengOk upe nya cik Lipas! yuckssss! eiiii meremang bulu rOma...geli dengan kaki dia yang banyak 2!
 zassss! amek hang...!tanpa rasa kecian...cik Lipas ni rilek je...mOon lak terjerit2 smbil kelepAk kelepUk lipas menggunakan senjata canggih penyapu....hahahaha...mati dh!
....

errrr...masih meremang bulu roma dan masih terasa kaki2nya marayap di kaki cik mOon...sori cik lipas! cik mOon terpaksa membunuh kamu demi fail2 di sini! (bajet herO la tuh aku ni!) ...
....

mmg seriau geli  dgn serangga...baru arini de keberanian nk membunuh...2 pn terjerit2....agaknya lipas ni pn mati sbb terkejut mOon menjerit kOt... hehehehe 

12 comments:

Myra Jay said...

Sama la kita geli gak ngan Cik Li... :)

munirAh jOhAri said...

yang bernama cik Lips ni mmg geli...tmbah2 kalo yang ada sayap n terbang2...eiiiii...!

~~Ticer Wann~~ said...

kenapa kita sama nih?? sanggup lg tangkap cicak dr lipas...

munirAh jOhAri said...

betOi 2 ticer...serangga yang bernama cik lips mmg....erghhhhh...! seriau...

Cik Bidadari said...

arghhhhhhhhhhhhhhhh... kita suka entry awak... kita kawan yeakkk? aaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kita suka blog awak... kita geng ya?

munirAh jOhAri said...

@ Cik Bidadari time Qaseh...yea kita kwn yea...hehehe...time Qaseh sbb suka blOg cikmOon yang x seberapa ni...sukanya de org nk geng dgn kita! :) smile frOm ear 2 ear...

Miss Tira said...

Lipas tu kena serangan sakit jantung sebab terperanjat dengar Cik Moon jerit macam Hantu Kak Limah. Haha.

munirAh jOhAri said...

@ miss tira...bukan macam Hantu Kak Limah tp macam usOp wilcha menjerit takut hantu kak limah...hahahahah

storyfromme said...

lipas?eee...boleh lumpuh kaki kalau nampak lipas sebab takut sangat.

munirAh jOhAri said...

sampai lumpuh...waaa...dasat! heheheh

Cik TeN10 said...

hahaha.. agaknye lah.. lipas tu ade sakit jantung.. cik moon menjerit je trus "jalan".. ha ha ha

mOon jOhari said...

Cik TeN10 ~~~ x sempat nk buat bedah siasat dh masOk dlm tOng sampah...hehehehehe